Всички си мечтаем за принца на бял кон, който ще сподели живота си с нас и ще се грижи и копнее за обичта ни.


 
Скъпи дами, ако вече сте срещнали и спечелили този принц - Честито! Сега обаче трябва да престанете да летите в облаците и да приемете факта, че той е просто човек. Със своите предимства и недостатъци, както всички останали. 
 
 
Ето някои неща, които ще ви отворят очите:
 
1. Полагаш нечовешки усилия в кухнята, за да го изненадаш с любимия му сладкиш, а неговата реакция е: "Абе, мило, този не е като на мама. Тя му слага повече орехи и го поръсва отгоре."
 
2. По негово предложение излизате да вечеряте в малко по-скъп ресторант, а още със сядането и отварянето на менюто чувате досадното мърморене, че цените са доста високи. Коментарът, разбира се, е придружен с различни гримаси.
 
3. Първото ви пътуване с кола. По средата на пътя усещаш странна миризма и установяваш, че някой се е изпуснал в купето. Човешко е, но е и доста странно. Свиквай, тепърва ще те изненадва.
 
4. След мощен запой с приятелите си той се прибира на четири крака, мъртво пиян. Незнайно как му хрумва блестящата идея да ти каже, че те обича за първи път. 
 
5. Осъзнаваш факта, че когато гледа футбол или играе на някоя от игрите си ти ставаш тотално невидима. Независимо дали си с бельо от най-новата колекция на Victoria's Secret или без никакво бельо.
 
6. Докато преглеждаш дрехите за пране, виждаш, че по боксерките му има жълти петънца.
 
7. Предлага страхотната идея да си вземете куче, за да тренирате за бъдещото ви дете. Само след една седмица кучето става изцяло твоя грижа, а той дори се прави, че не го забелязва. Ти му купуваш храна, ти го храниш, ти ставаш рано, за да го разхождаш и ти трепериш пред кабинета на ветеринар, ако се разболее. Ти, ти, ти и отново ти. 
 
8. Още в началото на съвместното ви съжителство, докато той се излежава пред телевизора с купа чипс в ръка, казва: "Мило, не ти ли се струва малко мръсничко тук?"
 
9. След като ви донесат вечерята, "принцът" започва да спори със сервитьора за поръчката, повишава тон и вика за разговор управителя или главния готвач.
 
10. Целувките му след обяд с техните ухаят на свинско със зеле и много чесън.
 
11. Зашлевява те по дупето и след кратък размисъл казва: "Качила си някое друго килце покрай тези "бързи" хранения."
 
12. Случва се да свършиш работа по-рано и се прибираш вкъщи. Как те посрещат? Заварваш го да мастурбира на доста странно порно с бира и чипс до него.
 
 
 
В крайна сметка принцът си е просто човек, а белият кон се появява понякога под формата на бял Мерцедес. Тези дреболии нямат значение, когато в човека до вас срещате разбирателство, приятелство и любов. Перфектни хора няма, просто трябва да намерим тези, чиито недостатъци ще ни карат да ги обичаме още повече.