Страстен и смел, той държи да направи първата крачка(този мъж иска да е пръв във всичко!). Управляван от Марс, богът на войната, Овенът харесва тръпката от преследването.

Един истински мъж Овен, с който имах връзка харесваше да поема инициативата и да контролира нещата – караше колата, поръчваше храна и за двама ни в ресторантите и т.н.

Той обича да флиртува с други жени и идеята да има много завоевания го привлича. Въпреки това, ако вие загледате друг мъж в негово присъствие, горко ви. Овенът ще избухне, защото както вече споменах, той иска да е първият и единственият мъж в живота ви.

Силният му темперамент може да стигне твърде далеч, все пак зодиакалният му знак се управлява от от планената на войната.

Нетърпелив е. Този мъж не обича просто да стои и да чака за любов, секс, както и да приятелката му да се оправи преди излизане.


В сексът той отново бърза. Не обича да губи време в предварителна игра и няма търпение за същинската част. Въпреки това, те обичат да експериментират, а в леглото са енергични и издръжливи.

Този мъж е щедър с парите си, в секса и в любовта. Ако сте отскоро заедно, доста възможно е някой ден спонтанно да се появи с огромен букет цветя и искрено обяснение в любов, което ще ви разтрепери. Мъжът Овен сред най-страстните зодиакални знаци.