1. Какъв е твоят цвят на косата (или този, който предпочиташ да имаш) ?
а) светло кестеняв
б) рус
в) тъмно кестеняв
г) черен

2. Кое качество те прави уникална?
а) упоритостта
б) добротата
в) отдадеността
г) красотата

3. Какво търсиш в един мъж?
а) душевната близост
б) чувственост
в) защита
г) топлина

4. С кое животно би се сравнила?
а) лъвица
б) лебед
в) котка
г) сърна

5. Как ще се облечеш за някое голямо събитие?
а) много къса рокля
б) рокля стил принцеса
в) елегантен топ и елегантна къса пола
г) дълга черна рокля

6. Най-горда си със своите...
а) устни
б) коси
в) гърди
г) очи

7. Женствеността е синоним на...
а) крехкост
б) класа
в) спонтанност
г) чувствителност

8. Кой детайл е от съществено значение?
а) червило
б) обици и колан
в) тънки високи токчета
г) слънчеви очила

9. Какви са твоите любими аромати?
а) чувствени и обгръщащи
б) леки с плодов аромат
в) екзотични и пикантни
г) деликатни и флорални

10. Коя съвременна актриса предпочиташ?
а) Анджелина Джоли
б) Никол Кидман
в) Моника Белучи
г) Натали Портман

11. За една романтична вечеря (а може би и още нещо...)
а) ще ароматизираш къщата
б) ще обзаведеш стаята с вкус
в) ще заложиш на ръководство за приготвяне на храна-афродизиак
г) ще подбереш с внимание музиката

12. Кой сезон предпочиташ?
а) есен
б) зима
в) лято
г) пролет

13. Какво предпочиташ да получаваш от твоя партньор?
а) бижута
б) цветя
в) бельо
г) шоколадови лакомства

Резултати:


Най-много отговори а)
Мерилин Монро - вечният секс символ в историята на киното със своята чувствена женственост. Да, отнася се и за теб. Притежателка си на крехко и чувствително сърце. Интелигентна и способна, когато си поставиш цел, ти не се спираш пред нищо, докато не я реализираш. Никога не оставяш външния си вид на случайността, защото си наясно с факта, че и най-малкият детайл има значение (напр. няколко капки Шанел #5 никога не са излишни ). А изразът, който ти подхожда най-много, е: " Мечтайте смело, няма какво друго да се направи! Доколкото знаем на нас ни се дава само един шанс да се откажем от страховете си и да изживеем мечтите си!"

Най-много отговори б)
Грейс Кели - принцесата на Холивуд. Не би могло да бъде нещо друго. Нейната история разказва, че именно тя с красотата си е очаровала милиони зрители, включително и принца на Монако Рение. Ти си като нея - елегантна, загадъчна, дори понякога неуловима. Твоята женственост е съставена от експертно проектирани жестове и безупречна, обезкуражаваща усмивка. Сладка, нежна и сдържана, ти притежаваш силен характер и изключителна решителност. Отговаряш на фразата "горещ лед", защото под привидния ти самоконтрол гори пламъкът на всепоглъщаща страст. За теб важи изразът: "Аз не гледам назад. Предпочитам да съживявам хубавите спомени!"

Най-много отговори в)
София Лорен - актрисата, която най-добре олицетворява красотата на Средиземноморието. Дивата, която още съблазнява със своя слънчев чар. И ти като нея притежаваш естествена чувствителност и жив характер. Женствена, привързана, защитаваща... на теб ти харесва да хващаш мъжете за гърлото. Знаеш какво искаш и как да го получиш. А изразът за теб е: "Има един фонтан на младостта. Той е в твоя ум, в твоя талант, в твоята креативност. Когато се научиш как да ги използваш, ще победиш възрастта."

Най-много отговори г)
Одри Хепбърн - тънка фигура, очи на сърна, неподражаема елегантност. Тази красавица съблазнява със своята естественост, външност и запомнящи се изпълнения. Точно като тази прекрасна актриса ти притежаваш чувствително сърце и винаги си готова да помогнеш на хората в нужда. Интелигентна, иронична и дълбока, твоята женственост е съставена от нежност, въображение и малко магия. Изразът, който най-много ти приляга, е: "Красотата на една жена не зависи от дрехите, които носи. Красотата на жената трябва да се отразява в очите, защото те са врата към сърцето - мястото, обитавано от любовта."