Ако и вие се чудите кога ще настъпи истинското ви щастие, вярвате на зодиакалните знаци и (специално за зодиите козирог, водолей и риби според текста тук) сте изпълнени с голяма доза търпение, то сега е момента да разберете кога ще сте най-радостни от живота.

1 Група (0-21 години)

Зодии: Овен, Близнаци, Телец

Те са енергични, импулсивни, често егоистични, любопитни и тяхната движеща сила е винаги личният интерес. Точно като децата. В периода до 21-вата си годишнина те трябва да се възползват максимално от всяка възможност. Да не се страхуват да бъдат себе си, колкото и критики да срещат. Всичко, което решат, могат да постигат с лекота. И нека тези цели не бъдат посредствени и дребни, а такива, които дълго време ще им носят дивиденти.

2 Група (22 – 40 години)

Зодии: Рак, Лъв, Дева

Комуникативни, суетни, държащи на своето и вярващи, че разбират от всичко. Точно, както един млад човек, който скоро е придобил своята самостоятелност и вече се чувства „голям човек“. Те имат 2 движещи сили – желание да потискат другия и интересите на семейството и приятелите си. През периода 21-40 години тези зодии ще се чувстват истински почитани, обичани и уважавани. Вече от тях зависи до колко ще се възползват от това. По принцип не са фенове на големите цели, но истината е, че дори те няма да им се опрат в „щастливия“ им етап.

3 Група  (41 – 53 години)

Зодии: Везни, Скорпион, Стрелец

Справедливи, може да им се има доверие, гледат по по-различен начин на живота. Но също така са и леко арогантни с постоянно желание да напътстват и преподават уроци за живота. Точно както един вече зрял човек, видял и научил много. Тяхната движеща сила е реализиране на амбициите, но и запазване на честолюбието си (което все пак е абстрактно понятие за всеки човек!) В периода от 41-ва до 53-та годишнина те ще се чувстват в хармония със себе си, успели, свършили работата си, пък който я оценил, оценил. Етап на блаженство, нови хоризонти и изпълващи емоции.

4 Група  (54 години – дълбока старост)

Зодии: Козирог, Водолей, Риби

Мъдри, често тревожни за нещо, понякога състрадателни, понякога абсолютно коравосърдечни. Точно както един възрастен човек видял всичко, изпитал всичко и решаващ как да се отнесе в дадена ситуация. Без значение дали останалите ще го разберат правилно. Все пак те нямат тази мъдрост, нали! Движещата сила на тези зодии е изпълнението на колективните цели. Поставете ги в екип, дайте задача и само след часове те ще са изпъкнали с таланти и идеи. След навършването на 54 години ги чакат много успехи, много удовлетвореност и достатъчно свободно време, което да посветят на себе си и близките си. Ако изобщо съществува нещо като „блажени старини“, то това е запазено именно за тези 3 зодиакални знака.