Екипът ни остана възмутен и разгневен, след като разбра за изключително нагла и недопустима постъпка от страна на шофьор, ударил шамар на майка с количка заради забележка.

Грозната сцена се е разиграла на пешеходната пътека пред Централна поща в Разград вчера. Потърпевша е станала 27-годишна майка, която се опитвала да пресече улицата, когато предимството ѝ на пешеходна пътека било отнето от 41-годишен водач на автомобил "Форд" от с. Киченица. При направената забележка от нейна страна, мъжът слязъл от автомобила и ударил два шамара на жената. Към момента заради грубото си поведение на мъжа е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

Ние, от екипа на Dama.bg, се чудим как е възможно в 21 век да се случват подобни безочливи и цинични прояви. Нормално ли е мъж, за когото се предполага, че може би също има жена и дете, да предприеме подобни действия, при все фактът, че той е виновен... Каква сигурност имат майките и децата на пътя? Днес е тази жена, но утре може да бъдем ние, нашите сестри, приятелки или вашата съпруга!