Наистина специалният човек е човекът, който се появява в живота ти, точно когато най-малко очакваш. Точно когато си се отказал да очакваш. Каквото и да било. От когото и да било. Когато си се отказал да вярваш в хората. И в любовта. И точно тогава той идва. И променя живота ти. Теб самата.

Наистина специалният човек не е просто някой, който изглежда по-добре от бившия ти. Нито е просто някой, който е по-умен от него. Или някой, който те води на по-хубави места от него. Наистина специалният човек не е нито едно от тези неща. Защото тези неща не са важни.

Наистина специалният човек е човекът, с когото ти се чувстваш специална. Различна. Ценена. Той е човекът, който те кара да се чувстваш по-добре, отколкото се чувстваше, когато беше с бившия си. Или с другия преди него.

Наистина специалният човек е човекът, който ти помага да извървиш своя път. Да видиш най-доброто в себе си и да го развиеш. Да видиш най-лошото в себе си и да го преодолееш.

Наистина специалният човек знае какво значи да даваш. Не просто да взимаш. Да слушаш. Не просто да говориш. Да обичаш. Не просто да ухажваш.

Наистина специалният човек знае как да спре сълзите ти. Знае как да излекува раните ти. Знае как да заздрави крилата ти. Знае как да те накара да повярваш, че можеш да постигнеш всичко. Защото той наистина вярва, че можеш да постигнеш всичко. И защото вижда в теб неща, които ти самата не виждаш в себе си.

Наистина специалният човек не поставя себе си на първо място. Той поставя вас. Двамата. Връзката ви. Бъдещето ви.

Наистина специалният човек е човекът, когото не трябва да изпускаш,... мислейки за всички други, за които ти никога не си била специална.

Автор: Неизвестен