Монети? Салфетки? Пощенски марки? Не! Много по-абсурдно от това. Да колекционираш е част от човешкия живот, която всеки рано или късно изживява. Представяме ви колекции, които ще изправят косите ви, по-добре седнете!
 
Мъх от пъп
Грахам Баркер колекционира всичко, което попада в пъпа му случайно от 1984г. насам. Днес той разполага с три пълни буркана, които можете да видите на снимката.



Пениси
В музей в Исландия се пази най-голямата колекция от пениси в света. Тя съществува от 1997г. и днес разполага с 143 екземпляра от различни видове бозайници.



Прегоряла храна
В САЩ съществува музей, който колекционира прегоряла храна. Само това. От прегорели макарони до телешки шишчета, оставени твърде дълго на огън. Собственик на безполезната колекция е Дебора Конант.



Пакетчета кетчуп
Първоначално Крис Харне купувал пакетчета кетчуп за собствено ползване, но с времето започнал да купува още и още, докато пакетчетата не се превърнали в негово хоби. Днес колекцията му е от нас 200 различни пакетчета кетчуп.



Вибратори
Майк Кембъл започва да колекционира вибратори, за да ги продава на по-високи цени след години, но скоро колекцията му станала толкова голяма, че не му оставало друго, освен да отвори музей. Днес колекцията му е изложена в Мичиган, САЩ. 



101 далматинци 
Керан Фарие е на 47 години, но има огромна колекция от предмети, свързани с детското филмче “101 далматинци”. Керан споделя, че колекцията й от над 3 500 предмета е на стойност 1500$.