Всяка година с наближаване на баловете започва трескава подготовка за големия ден. Често, обаче, поради прекаленото притеснение и стремежа да са номер едно, абитуриентите взимат доста странни решения по отношение на тоалета си за бала. През последните години абсурдните рокли на младите момичета са нещо изключитело обсъжданo както в родната България, така и навсякъде по света.

Наскоро, обаче, стана ясно, че тоалетите на българските абитуриентки са нещо напълно нормално в сравнение с някои от облеклата на американските им връстници. Оказа се, че доста тийнейджърки в САЩ също се привличат от прекаления кич и абсурдност щом стане въпрос за рокли. Някои техни идеи за тоалет и цялостна визия надминават и най-смелите очаквания на българките. Те са различни, екстравагантни, смешни, но и креативни, въпреки че момичетата със сигурност са имали предвид нещо друго, когато са си представяли мечтаната рокля.

Чудно е как тези дванадесетокласниците се обличат с подобни дрехи, но по-странното в случая е, че си мислят, че изглеждат добре. Е, според нас рокля със звездата от „Здрач” Робърт Патинсън или такава, хвърляща вниманието към бременността на съответната абитуриентка, са нещо прекалено, но какво знаем ние... въпрос на американски стил.

Ето какво точно имаме предвид:

1. Емили, Сара, Хана, Алексис - Бостън

2. Джесика - Денвър

3. Ашли - Спрингфилд

4. Саманта - Медисън

5. Ана, Джон, Дженифър - Флорида

6. Никол, Морган - Алабама

7. Натали - Айова

8. Рейчъл - Ню Йорк

9. Стефани, Александра, Хейли - Вашингтон

10. Алисън, Мариса, Клеър - Калифорния