Прическите за Зима 2013/2014 са толкова колоритни и свежи, че всяка от вас със сигурност ще намери нещо за себе си. Не се страхувайте да бъдете различни, атрактивни и смели.

Макар че има много погледи върху прическите за Зима 2013/2014, ние подбрахме най-актуалните за вас. Всички те са вдъхновени от женствеността и ви позволяват да се наслаждавате на студеното време с лятно настроение. Започнете новата година с нова прическа и нова визия.

Секси къдрици

 

Големите, обемни къдрици са въплъщение на женствеността и са идеални за зимните месеци. За щастие, не е никак трудно да се сдобиете с такива. Можете да използвате един от тези четири метода:

  • Маша: Косата трябва да е напълно суха, преди да започнете оформянето. Добавете спрей или лак, за да я запазите лъскава и гладка. Разделете косата на кичури, като приберете горните 2/3 от косата на конска опашка на върха на главата си. Оставете останалата коса пусната. Увийте косата кичур по кичур, като оставите горния слой за най-накрая.
  • Права преса
  • Горещи ролки
  • Дифузер

Плитки

 

Плитките за Зима 2013/2014 не се набиват на очи. Те са по-скоро като допълнение към общия фон на прическата. Сплетете само един кичур на тънка плитка от дължината на косата или от дългия бретон и го преметнете странично. Има много варианти, стига да използвате въображението си. 

Дълъг бретон

 

Дългият бретон остава актуален и през новия сезон. Той може да подобри формата на лицето, да смекчи чертите и да ви придаде загадъчност. Бретонът в съчетание с небрежна прическа изглежда много секси и женствено. Не изключвайте бретона, дори да имате естествено къдрава коса.

Кок на тила


Кокът продължава да бъде хит, като вариациите са най-различни. Важното е косата да бъде прибрана ниско на тила. Хванете я на конска опашка и я преметнете. Може да полирате косата за повече стил или да го направите небрежно. На модните писти видяхме доста класически варианти с разделена на път коса, преметната странично, с паднали кичури. 

Супер права коса

 

Време е за правата гладка коса след немирните и небрежни прически от лятото. Инвестирайте в защитни масла, за да запазите косата здрава и плътна. Те ще ви дадат и допълнителен блясък и мекота. Ние харесваме варианта, при които се усукват два кичура от предната част на косата и се позиционират отзад с помощта на обикновени фиби. Изправеният стил придава елегантност на косата и си остава все така актуален.

Изберете своя стил, който ласкае косата и чертите на лицето ви.