Дами, всички знаем, че мъжете се нуждаят постоянно от нашите напътствия и съвети. Както се казва, ако не е жената, мъжът и чорапите няма да може да си обуе правилно. 


Фейсбук е завладял ежедневието ни, станал е неизменна част от деня ни. Независимо дали е празник, или не, ние посещаваме сайта, обновяваме състоянията си и качваме снимки, с които показваме как сме прекарали времето си. Доста често, обаче, можем да изпаднем в неловки ситуации и да станем за присмех на приятелите си в мрежата. По наши наблюдения мъжете изпадат в повече такива ситуации и не умеят да си взимат поука и да избягват повторни грешки.
 
 
Скъпи дами, вие сте хората, които могат да попречат на мъжете си да допускат такива грешки. Вижте какво трябва да следите и какво да го накарате да промени, за да не става за смях.
 
1. Стои до късно в чата. След 4 часа сутринта нищо добро не може да излезе от "висенето" му в мрежата. 
 
2. Албумът му е пълен само с негови снимки. Снима отражението си в огледалото - "Тип Кифла"- Момичета, съгласете се, че това е прекалено странно за мъж. Други мъже пък с всяка една снимка показват различна лицева гримаса - има ли изобщо някого, на когото това да му допада? Почистете албумите му, има някои снимки, които е по-добре да не се виждат.
 
3. Пишат име, което искат да въведат в търсачката като статус. Доста често допускана грешка. Особено, ако сърфирате от телефона. Проблемът е, че повечето мъже не знаят как да изтрият този "сгрешен" статус. Научете го!
 
4. Пускат статуси постоянно, независимо от важността и смислеността им. Вярно е, че всеки има правото да споделя каквото иска и колкото си иска, но понякога става повече от досадно.
 
5. Променя състоянието си на "Сложно е ". Не е нужно целият Фейсбук да разбере какви са отношенията ви. Разберете се с него на четири очи, статуси от този тип са доста неподходящи в тази ситуация.
 
 
6. Стената му се е превърнала в порно сайт. Постоянно споделя "секс гифчета" и какви ли още не еротични картинки.
 
7. Сръчква всичките си приятели по няколко пъти на ден. Доста досадно! Някои хора го приемат за закачка, но повечето са отблъснати от това Фейсбук действие.
 
 
Голяма част от горепосочените грешки са допускани и от жени, но както ни е пределно ясно - по-трудно ще успееш да накараш жена да осъзнае и да се поучи от грешката си. Можете да промените с лекота някои от навиците на мъжа си в мрежата, стига само да опитате. Повярвайте, това е за ваше и негово добро!