Dama.bg е на по-малко от 1 година, но за тези месеци ние пораснахме благодарение на вас - нашите читатели! С ентусиазъм следяхме какво ви вълнува най-много, какво коментирате и какво критикувате. Мнението ви ни помогна да се развиваме, за да бъдем полезни и интересни. Вие сте нашата любима аудитория, заради която всеки ден с желание и любов създаваме ново полезно, закачливо и провокативно съдържание. Радваме се, че с всеки изминал ден ставаме все повече - като едно голямо семейство, което не спира да се увеличава. Благодарим ви сърдечно за подкрепата, вниманието и градивната критика!

Знаем колко трудно е на една съвременна дама да бъде перфектната жена, домакиня, майка, съпруга, кариеристка. Ето защо през отминаващата 2013 г. се опитахме да ви даваме ценни съвети във всяка от тези области и се надяваме да сме ви били полезни. Знаем още и че нашите читатели са позитивни личности, които се грижат за здравето и външния си вид, харесват креативни идеи, оценяват добрия хумор.

Специално за вас - нашите читатели, направихме годишна класация на най-четените статии от всяка една категория на любимия ви сайт Dama.bg. С това в никакъв случай не омаловажаваме останалите материали в сайта, всеки от които е създаден с много желание за вас.

Ето ги и най-добрите статии в Dama.bg за 2013 г.!


Категория "Лайфстайл"

  1. ТОП 10 на най-абсурдните бални рокли: В тази статия ви показахме как не трябва да изглеждат нашите любими абитуриенти. Големият интерес към темата ни показа, че и на вас не ви е безразлично какво се случва с младото поколение в България. Вярваме, че заедно можем да променим много неща, като показваме верния път на младите момичета. Благодарим ви!
  2. Пет от най-добрите филми, направени по действителен случай: Тук заедно проследихме най-вълнуващите филми, пресъздали житейски истории. Нашите читатели ни показаха за пореден път, че имат добър вкус - нещо, в което не сме и съмнявали! Всеки един от тези филми заслужава да бъде гледан.
  3. Холивудските знаменитости, които ходят без гащи: Закачлива тема, която бързо набра скорост и се превърна в хит. Признаваме, че с това попадение увеличихме значително и мъжката си аудитория - нещо, което може само да ни радва!

Категория "Красота"

  1. 6 лесни прически, с които ще си неотразима на снимките от плажа: За нас е важно да ви бъдем полезни във всяко едно отношение, затова събрахме най-добрите съвети за безупречен външен вид на плажа. Надяваме се тази малка селекция от невероятно секси прически да ви е била полезна!
  2. Направи си сама: Красиви чехли за лятото: Големият интерес към темата ни показа, че имате желание да създавате красота със собствените си ръце. Ентусиазмът ви ни вдъхнови да ви зарадваме с още подобни предложения, които оценихте подобаващо.
  3. Няколко идеи за постигане на неотразима визия с... шал: Читателките на Dama.bg са елегантни и стилни, това ни показа интереса ви към тази статия. Предложихме ви десетки оригинални идеи за носенето на шал, които вие харесахте. Обещаваме ви още много уникални предложения и през 2014 г.

Категория "Интересно"

  1. 38-годишен японец спря дъха на "Америка търси талант": Тотален хит с над 157 000 посещения! Уникалният Кеничи Ебина се превърна във ваш любимец заради невероятното си представяне в "Америка търси талант". Още едно точно попадение, което ви остави без думи!
  2. Красотата на живота в 5 минути: Пореден хит с над 64 000 посещения, който ни показа истинската красота на живота. Вие, нашата любима аудитория, оценихте безпогрешно стойностното и важното в живота, споделяйки този материал с любимите си хора.
  3. 20 интересни факта за левичарите: Тук ви заинтригувахме с някои интересни факта за левичарите, които се превърнаха в най-горещата тема в сайта. Темата събра над 109 коментара, показващи изключително голям интерес от ваша страна.
  4. Най-впечатляващите снимки на 2013 г., направени в точния момент: Категоричен лидер по посещения за месец декември! Материалът включва уникални снимки, намигащи закачливо към читателите. Животът може да бъде толкова забавен и интересен, нали?

Категория "Здраве"

  1. Как да отслабнем с вода: Една изключително полезна статия за тези от вас, които спазват диети. Чудесен материал, който разкрива истината за влиянието на водата върху организма, разбивайки всички абсурдни митове на пух и прах!
  2. Внимание! Бутилираната вода във вашата кола причинява рак!: Една статия, която показва страшната истина, целяща да ни предпази от най-опасната болест на съвремието - рака! Благодаряим ви, че помогнахте тази статия да стигне до възможно най-много хора.
  3. 15 симптома на рак, които жените игнорират: Dama.bg не е просто дамски сайт, а вашият най-добър приятел! Ние се грижим не само за външния ви вид, комфорта ви в ежедневието, любовта и кариерата, но и за здравето ви! За нас няма нищо по-важно от това да ви информираме как да бъдете красиви, обичани и здрави! Ето защо в тази статия ви напомнихме колко важни са профилактичните прегледи и колко страшно е игнорирането на тези притеснителни симптоми.

Категория "Интимно"

  1. 7 неща, които тя обожава в леглото: Пожелахте си тази статия и ние я написахме с любов за вас. Всяка жена е уникално създание и заслужава да получава любов, внимание и грижа не само в спалнята, но и извън нея.
  2. 10 секс факта, които ще те накарат да се изчервиш: Ние наричаме нещата с истинските им имена и не пренебрегваме нашата сексуалност. Предложихме ви някои стари истини за секса и някои свежи идеи в провокативна компилация.
  3. 17 неща, които трябва да знаеш за секса: Винаги има какво ново да научим за секса и тази статия е живото доказателство за това. Да не забравяме, че сексът и оргазмът са най-сигурните начини да се преборим с депресията и стреса!

Категория "Вкусно" 

  1. Сплетен десерт с нутела: Тотален хит с над 36 000 посещения. Тази рецепта определено спечели симпатиите ви и се нареди сред истинските ни съкровища в кулинарната рубрика. Ако още не сте пробвали десерта, не е късно да го направите сега.
  2. 10 рецепти, които всяка дама трябва да знае: Уникални рецепти, събрани специално за вас! Благодарим ви за положителните отзиви!
  3. Храни, които "крадат" от енергията ни: Тук ви препоръчахме да намалите някои храни, за да се радвате на повече енергичност. Изключително полезна статия за всеки от нас!

Категория "Пътуване"

  1. Туристическа обиколка на българското Черноморие - такова, каквото не го познавате!: Една уникална виртуална разходка из родното Черноморие, която ви накара да заобичате още повече родината си.
  2. Страховити места в България!: Вълнуваща статия за най-мистериозните места в България, които не спират да будят интерес. Заслужава си да разгледате тези невероятни снимки.
  3. ТОП 25 на най-нестандартните сгради в СССР: Още един хит за милиони! Много от вас коментираха, че не са виждали по-удивителни и атрактивни сгради. Тези снимки успяха да ви впечатлят - нещо, което може само да ни радва!

 Категория "Хороскопи"

  1. Правилата на всяка зодия: Дамите на Dama.bg се интересуват не само от лайфстайл, здраве и красота, но и от астрология. Тази свежа и закачлива статия за правилата на зодиакалните знаци бързо се превърна във фаворит за месец септември и то напълно заслужено. А вие прочетохте ли правилата на зодията си?
  2. Китайски хороскоп за 2014 - Годината на Коня: И тук успяхме да привлечем вниманието ви с тази интересна тема. Ако сте родени в Годината на Коня, тази статия е точно за вас!
  3. Кажи ни кога си родена, за да ти кажем каква си!: Още една забавна тема, която показва характера ви според месеца на раждане. Много обичаме такива статии, защото и вие ги обичате!

 "Спатии и сълзи"

"Спатии и сълзи" е нова, нетипична и вълнуваща история на една дама, която накара жените да очакват с нетърпение всяка следваща част! Радваме се, че този емоционален разказ ви хареса и ни позволихте да го завършим. Финалната част на "Спатии и сълзи", очаквайте утре само в Dama.bg. Всеки ред от тази история заслужава да бъде прочетен, защото тя е вдъхновена от самия живот. 

Обещаваме ви още вълнуващи мигове, емоции, възможности и интересни материали през 2014 г.! Обичаме ви, обичайте се и вие!