Най-големият президентски апартамент с великолепна гледка от най-високото място в София ще посрещне Желко Йоксимович и съпругата му ден преди големия концерт на изпълнителя в Зала 1 на НДК. Звездата на балканската музика сам е избрал да отседне в най-престижния петзвезден хотел в сърцето на столицата – Kempinski Hotel Marinela.

Освен заради величествената панорамна гледка, Желко е предпочел въпросният хотел и заради истинския лукс и уникалност сред великолепието на късния Ренесанс и Барок. Апартаментът е на 18-ия етаж и е разположен на цели 270 кв.м., предлагайки множество екстри за обитателите си: просторни хол и трапезария, две спални, будоар с ретро вана и напълно оборудван офис.

Сред изискванията на обявения за най-добър певец на Балканите е в апартамента да го очаква голям бял роял, на който да може да репетира, купа със свежи екзотични плодове, бутилка отлежало червено вино и белгийски черен шоколад. Желко е пожелал също да има осигурен и специален чай от джинджифил, био мед и арника, с който да загрява гласа си. Съпругата му Йована от своя страна вече има запазен час за уелнес процедури в SPA центъра на хотела.

Сред знаменитостите, които са се възползвали от комфорта и удобствата, които предлага президентския апартамент на Kempinski Hotel Marinela, са Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Андреа Бочели, Лейди ГаГа, Дженифър Лопес и много други.

Желко Йоксимович и съпругата му Йована пристигат на 19 март и ще останат в страната ни 4 дни. 

Повече информация за концерта на Zeljko Joksimovic можете да откриете във facebook на адрес: https://www.facebook.com/ZELJKOJOKSIMOVICinSofia