За Най-красива абитуриентка на 2015 година бе избрана Габриела Иванова, възпитаничка на СОУ "Желязко Терпешев" в град Любимец.

"Трогната съм! Предстоят ми изпити в ПУ "Паисий Хилендарски", които се надявам да са успешни. Искам да уча "Публична администрация". В деня, в който качих снимки, не съм си и помисляла, че ще стигна до финала, а още по-малко, че ще спечеля. Благодаря ви!", коментира Габриела Иванова, след като разбра, че е спечелила конкурса на известен онлайн портал.

Най-красивата зрелостничка бе избрана от жури в състав: Михаела Филева, Антон Касабов, Константин Лунгов и Даниел Денев.

"Много приятно впечатление ми направи Томислава Тушинова от Петрич заради по-нестандартния си, но забележително уместен стил. Елегантна и с перфектен избор на рокля и грим е също Елеонора Стоянова от Пазарджик. Но, осланяйки се на първоначалното впечатление, такова най-силно ми направи Габриела Иванова, която очевидно съчетава всички тези качества, плюс изразено и приятно излъчване", коментира Константин Лунгов.

Наградата за Габриела е 8-дневна почивка на красивия п-в Халкидики (05.09.2015) за двама, осигурена от туристическа агенция "Солвекс". Хотелът е разположен на красив пясъчен плаж до курортно селище Геракини, в живописния залив Торонеос. Пътуването е с организиран автобусен транспорт, а престоят в хотела включва закуска и вечеря.