Тя е на 50 години, носителка е на Оскар и късно снощи бе обявена за най-красивата жена в света за изминалата година според американското списание "Пийпъл". Е, познахте ли коя е тя? Моля, приветствайте Най-красивата - Сандра Бълок!

Изданието разказва, че тя избухнала в смях, когато ѝ съобщили новината. "Нее... наистина? Не е за вярване", казала Бълок.

Тя получи наградата на Академията за кино изкуства за най-добра актриса през 2010г. за ролята си в The Blind Side. Същата година тя спечели и Златна малинка за ролята си във филма All About Steve. Така до момента тя е единствената актриса получила в една и съща година награди за най-лоша и най-добра актриса.

Но Бълок споделя, че е открила красотата в ролята на майка на 5-годишния си син Луис. Той ми носи най-много радост и когато ме пита защо имам бръчки, му отговарям, че са от това, че много се смея, казва тя. "Ти не си стара, а просто щастлива", отвръщало хлапето.

"Красотата е нещо кротко. Особено в този град (Лос Анжелис), много е трудно да се въздържаш да кажеш "О, трябва да изглеждам ето така!". Най-красивите хора според мен са онези, които не се опитват да приличат на някого."

Освен това тя смята, че външният ѝ вид се дължи на диета и ходенето на тренировки до 5 пъти седмично, за да поддържа форма.

"Ройтерс" припомня, че Бълок се нарежда сред такива имена като Гуинет Полтроу, Дженифър Лопес, Джулия Робъртс и Лупита Нионго, който са били отличавани от "Пийпъл" в предишните години.

Източник: 24 часа