Известната ТВ водеща Йована Янкович ще придружи съпруга си Желко Йоксимович за визитата на звездата у нас по повод първия му самостоятелен концерт в София на 20 март в НДК. Най-вероятно причината за нейното идване е огромното внимание на българските почитателки към изпълнителя и техните многобройни писма.Красивата журналистка и този път ще бъде неотлъчно до Желко, което потвърждава слуховете за нейната ревност. 

Най-обичаният певец и композитор на Балканите и дръзката ТВ водеща, която нашумя напоследък със скандалното си интервю с премиера на Сърбия - Александър Вучич, ще пристигнат два дни по-рано в страната ни и ще отседнат в един от най-луксозните хотели с уникална панорамна гледка към града.
Желко не веднъж е споменавал колко много харесва родината ни и красивата ни природа. Затова сега ще използва възможността да я покаже и на любимата си, която ще е за първи път в България.

Билети за концерта на 20 март в София все още могат да бъдат закупени на цени: от 30 до 50 лева в мрежата на Eventim. Начало 20:00 часа.

Повече информация за концерта наЖелко Йоксимович можете да откриете във facebook.