Калъфите са полезни. Ние ги харесваме. Калъфите, които защитават и придават цвят на вашия iPhone, са страхотни! Но все пак всичко си има граници! 

По-долу, ще видите 12 от най-странните (и няколко перверзни) калъфи за iPhone, които бихте могли на намерите. В мига, в който телефонът ви започне да изглежда така, знайте че е време да започнете терапия. Вие имате проблем.

1. За кандидат-воаьорите в банята

Ако искате да се уверите, че хората знаят колко цените голата жена, какъв по-добър начин от това да се сдобиете с гумен калъф и да се фукате с гола, къпеща се жена във вана. (Мислим/надяваме се, това там наистина да са плаващи розови листенца). Главата на дамата всъщност се използва като стойка за телефона. (Какво си мислихте?!)

2. Калъф „около рамото”

Този, вграден в сутиена калъф, е подходящ за всички размери. Докато осигурява защита на телефона ви от кандидат-крадци, разговорите по него сигурно са доста неудобни.

3. Сега чуваш ли ме?

Говорите по телефона с приятел? А гигантското ви ухо, дава ли супер сили на слуха ви, така че да може да чувате какво си шепнат околните?

4. Ако не се чувствате достатъчно истински...

Идеята за този дизайн е да се вгради малко повече личност в този калъф. В действителност, той е наистина страховит и ни напомня за „Терминатор”... един, в който не играе Арнолд. За щастие, повечето хора използват функцията само, за да задават неуместни въпроси, тъй като и вие няма да можете да направите нищо друго. Целият дисплей е неизползваем, когато калъфът е на телефона ви.

5. Защото да бъдеш арестуван винаги е забавно!

Внимание всички... фенове на пистолетите! Ние открихме перфектния iPhone калъф за вас! Ние, честно казано, не можем да си представим, някой да развява нещо подобно на публично място и да не създаде паника сред хората. Дизайнът му е вдъхновен от уличните свади и обажданията до 911.

6. Покажете малко любов към телефона си

Сигурно познавате топлото размито чувство, което усещаш, когато вървиш по улицата с някой специален, хванати ръка за ръка. Е, сега може да притежавате това усещане всеки ден, благодарение на този калъф за телефон. Не се сещаме за по-добра причина да притежавате тази страховита ръка-калъф. Лошата част е свързана с малкия размер на ръката. Изглежда така, сякаш 12-годишно момиченце иска да ви спре да проведете разговор.

7. Вдигнете ръка, ако обичате... гърди!

Онази гореща вана не беше достатъчно лоша. Този модел очевидно крещи „Хей брато, познай какво? Обичам гърди!”. Просто... ще трябва да ви предупредим да не ползвате този калъф навсякъде. Можете ли да си представите да проведете разговор или да напишете съобщение с това, по средата на среща или в къщата на майка си?

8. Покажете любовта си към любимото на всички ракообразно!

Оставяйки настрани бедствията, свързани с ракообразните, дали можем да си представим, че това би било удобно устройство за приемане на повикване?!?

9. Може да вдигнете телефона си...

...а сега, благодарение на този калъф, може да бръкнете и в носа му. Всъщност, дори трябва да го направите, за да вдигнете. Докато някои от другите калъфи не бива да се ползват на обществени места, този със сигурност трябва да бъде показан, тъй като може да предизвика само (не) малко смях.

10. Калъф за играчи

Имало едно време, когато потребители на Etsy създаде този калъф, който за съжаление вече не е наличен. Той е най-добрата почит за всеки запален фен на Playstation. От всички калъфи в този списък, ние бяхме готови да „викаме” за този! Играчи – бъдете силни и горди!

11. Опашка на кит..

Не сте се наситили на Моби Дик? Бъдете сигурни, че всеки ще разбере за вашата литературна мания. Голямата извита опашка има две функции: прави вашият телефон отблъскваща обемиста бъркотия и ви позволява да го закачите някъде.

12. Бъдете гангстери...

Нищо не ви прави по-голям гангстер от този така популярен бокс, всеки път щом провеждате телефонно обаждане. Никой няма да посмее да ви направи каквато и да е забележка, защото... знае какво го очаква.