Изпитваш ли съмнения дали си с най-подходящия мъж за теб? Питаш ли се дали там някъде няма да намериш истинската си сродна душа? Ако отговорът е положителен, прочети следващите редове, които сме подготвили за теб.

 

Ако си родена през януари: Жените, родени през този месец, са силни, независими, естествени и аналитични. Те са истински лидери, изключително креативни и лесно се открояват в тълпата. Ето защо ти е необходим силен мъж, който знае слабостите ти, но не ги използва срещу теб. Освен това, най-подходящият мъж за януарската жена държи на външния си вид, поддържа се и е също толкова уникален. Той е човек, който буди доверие и предразполага околните. На него определено може да се разчита!

Ако си родена пред февруари: Февруарските дами са силно интуитивни, комуникативни и общителни. Силният ти вътрешен глас често ти показва с точност кой мъж заслужава вниманието ти. Взаимоотношенията с околните са всичко за теб, затова се нуждаеш от мъж, който разбира това. Най-подходящият мъж за теб е любвеобилен, нежен и романтичен. Разговорите ви са интересни и забавни. Той никога няма да те накара да избираш, да се откажеш от личния си живот и кариерата, за да му се посветиш. 

Ако си родена през март: Жените, родени през март, се възползват от шансовете, които им предоставя живота и лесно трупат пари. Понякога им е трудно да се задържат с един мъж, ако той не ги разбира и удовлетворява. Подходящият мъж за тези дами е уверен, успял, амбициозен и здраво стъпил на земята. Мартенските жени държат на свободата си, затова мъжът до тях не трябва да бъде обсебващ.

Ако си родена през април: Тези дами са изключително креативни, смели, интелигентни. Родени лидери, много амбициозни с естествена харизма, те привличат много почитатели през целия си живот. Мъжът за тях трябва да е силен, внимателен, пробивен и най-вече - верен. Априлските дами не прощават изневярата и наказват сурово всяко предателство. Ето защо те се нуждаят от преданост.

Ако си родена през май: Дамите, родени през май, са талантливи, артистични, забележително привлекателни и отдадени на семейството и приятелите. Те вярват в светостта на брака, затова търсят партньор за цял живот. Мъжът за тях трябва да е мъж във всяко едно отношение! Той трябва да държи на думата си, да се грижи за семейството си, да не се оплаква, когато му е трудно и да не поглежда друга, разбира се.

Ако си родена през юни: Жените от този месец са романтични, обичат изкуството, но и са много ревниви. Нуждаят се от нови емоции и усещания. Предизвикателство е за всеки мъж да задържи жена, родена през този месец. Който успее обаче е истински щастливец, защото тя може да му даде много любов! Подходящият мъж за теб е динамичен, енергичен, амбициозен, новатор.

Ако си родена през юли: Ти си искрена, пряма, държиш на семейството и приятелите си, но може да бъдеш саркастична и дори цинична, ако те засегнат. Не прощаваш лъжата и лицемерието, затова мъжът до теб трябва да е честен, предан и благороден.

Ако си родена през август: Жените, родени през този горещ месец, са също толкова горещи, темпераментни, любящи и амбициозни. Те се стремят към добър живот и с лекота го постигат. Мъжът за тази дама трябва да е забавен, широкоскроен, майтапчия, комуникативен. Затворените и мълчаливи господа нямат големи шансове с тези нахакани мацки!

Ако си родена през септември: Изключително интелигентни, духовни, наблюдателни и пробивни, тези дами знаят какво искат от живота. Най-голямата им слабост е, че понякога губят вяра в себе си. Мъжът за теб ти дава увереност, когато си слаба и се радва заедно с теб на всичките ти успехи. Той е уравновесен, земен, реалист.

Ако си родена през октомври: Ти си истинска щастливка и късметлийка! Винаги постигаш целите си. Освен това си умна, чаровна и взискателна. Мъжът за теб трябва да проявява разбиране, когато си ядосана и напрегната, а не да те натоварва излишно. Той също така е добър приятел, който те предразполага да споделиш всеки свой проблем.

Ако си родена през ноември: Дамите, родени през този месец, са истински оптимистки, позитивни и симпатични. Имат много приятели, защото привличат с харизма и чар. Не прощават изневярата, затова мъжът до тях трябва да е на първо място верен. Понякога ще му се налага да замълчи, да преглътне в името на нейното спокойствие.

Ако си родена през декември: Родените през последния месец на годината дами са активни, добронамерени, практични философи. Те обичат да се забавляват и правят всичко възможно, за да избягат от скуката. Най-подходящият мъж за теб, ако си родена през декември, умее да те разсмива, има уникално чувство за хумор, прави живота ти интересен и цветен.