Лятото наближава, сигурни сме, че вече сте си купили обувки, които да събират погледа, но какво са едни красиви обувки без един изящен педикюр, независимо дали е направен вкъщи или в салона, ноктите ви могат да изглеждат чудесно. Как ли? Ще разберете много скоро! 

 
Цвят мента
Както може би споменахме в една от предните ни статии, зеленото е един от цветовете на лятото, което пътува насам. Ментата е един от най-добрите варианти. Тонът, който виждате на снимката се появява в повечето каталози на някои от доказалите се модни къщи. Ако вие все още не сте му дали шанс, то сега е най-доброто време да го направите.



Розово
Розовият цвят е един от най-представителните и универсални цветове на пролетния сезон, както и в качеството си да се харесва на нежния пол. Тази година бледо-розовият нюанс присъстваше много и навсякъде, което го прави перфектният цвят за новия ти педикюр.



Оранжево
Пролетта и лятото са сезоните на ярките цветове, ето защо трябва да ги подчертаеш с един ярък цвят по ноктите на краката си, защо не оранжево? Ако искате вниманието да се задържи върху краката ви, то украсявайте ноктите си само с този цвят.



Сребристо
Когато говорим за внимание и блясък, то няма как да пропуснем сребристия цвят за летните нощи, изпълнени с... радост.



Неоново-жълто

Отличният тон, който да придаде на ноктите ви мощен и привлекателен тон, подходящ за слънчевите дни и късите рокли на цветя.



Цветен френски педикюр

Френският маникюр винаги е излъчвал класа, но всички знаем, че лятото би избрало забавлението пред класата, за това, разкрасявайки френския маникюр с различни цветни тонове можем да получил педикюра, подходящ за плажа.



Шоколад
Има някои тъмни цветове, които стоят добре, комбинирани с ярки дрехи, шоколадовото кафяво е един от тях. Обикновен и тих цвят, който умее да пази тайни.