Какъвто и да е романтичният повод, тези пет уникални дестинации ще надминат и най-големите ви очаквания.

 

Сейшелските острови



Сейшелските острови са фантастично бягство от реалността. Те очароват туристите с пищното си крайбрежие и райска природа. Можете да прекарате един ден в проучване на един от най-малките градове по света – столицата на Република Сейшели Виктория, или пък разпуснете с дълбоководен риболов. Ако предпочетете да се включите в планинското колоездене, също няма да сгрешите. Най-вероятно обаче ще бъдете изкушени от плажа и удивителните скали, които се препичат на слънце. Сейшелските острови с право са смятани за една от най-романтичните дестинации в света. 

 

Малдивите



Ако търсите романтична обстановка и уединено място за вас и вашата половинка, то Малдивите са най-подходящата дестинация. С невероятно време почти през цялата година, палми и всичко, което бихте желали, Малдивите ще ви очароват с магията си. Коралов риф, екзотичен морски свят на Индийския океан, много слънце и красива природа – всичко това ще видите на Малдивите. Можете да си организирате екскурзия до един от многото спа курорти, да се наслаждавате на емоционално наситените залези, ослепителни води и златни пясъци. Вероятни никога няма да поискате да си тръгнете от там. 

 

Гърция

 

Гръцките острови са сред най-популярните в света. Времето е приятно почти през цялата година, бреговата линия е прекрасна и се конкурира с екзотичните дестинации, има изобилие от разкошни хотели и идилични вили.Изберете остров Крит, Миконос, Корфу, Родос, Кефалония, Закинтос, Лефкада, Тасос, Евия, Халкидики. Няма гръцки остров, който да не си заслужава. Всеки един от тях е идеален за меден месец с фантастичните си гледки, оживени таверни и богато културно наследство. 

 

Бали

 

Плажовете на остров Бали са пренаселени с туристи от всички точки на света – от ученици до заможни бизнесмени. И все пак, Бали е сред най-романтичните дестинации. В това райско кътче ще видите екзотична зеленина, уникална природа, вулканични езера. Луксозните вили предлагат собствен тропически двор,частен басейни с личен достъп до плажа. Насладете се на вечеря на свещи на плажа или в някой уединен бар. А защо не и на покрива на хотела?

 

Париж, Франция

 

Париж е известен като един от най-романтичните градове в света. Разходете се из очарователните улици и поговорете със дружелюбните местни жители, отдайте се на вкусните кулинарни изкушения и разгледайте уникалните забележителности. Направете си разходка по Сена. Настанете се в апартамент за младоженци с удобно легло с балдахин в интимен хотел. Ако предпочитате по-пищен и модерен хотел, посетете Five Hotel в Латинския квартал. Всяка минута в града на любовта ще остави във вас вълнуващи спомени. 

Има много места по света, които си струва да посетите по време на почивката си. За щастие, вече почти всеки може да си го позволи. Сайтовете като VsichkiOferti.bg предлагат много изгодни оферти за почивки и екскурзии. Невъзможно е обаче да бъдете на стотици места едновременно. Където и да сте е важно да бъдете с любимите си хора и да споделите с тях тези приказни моменти.