За да изглежда добре една жена, то освен всичко останало, ноктите й също трябва да са в прилично състояние. Някои дами сами се справят с декорацията на своя маникюр, прилагайки така популярния френски маникюр. Други пък изцяло се доверяват на маникюристките си, които талантливо изрисуват всеки нокът, която услуга, разбира се, струва по-скъпо. Нека видим колко скъп може да бъде един маникюр, когато е най-скъпият в света.
 
Издръжлив лак и няколко скъпоценни камъни като диаманти и рубини, това представлява най-скъпият маникюр на света, който се предлага от маникюриста Лейтън Дени в козметичния му салон в Лондон.



Много са звездите, които винаги заблестяват с перфектен маникюр на специални събития, в списания или дори по телевизията. Но, разбира се, не всички прибягват до услугите на Дени, които също имат своите недостатъци. Трябва да сте много внимателни с маникюра си, дори повече, отколкото с всеки друг маникюр или ще изгубите един от скъпоценните камъни, поставени на вашите фини пръсти. 
 
Имате 36 000 евро в банковата си сметка и не знаете какво да правите с тях? Отидете в Лондон и си направете мечтания маникюр, но бъдете внимателни с него. Хубавото на този скъп лондонски маникюр е, че когато ви омръзне, можете да използвате повторно всички малки диаманти за направата на бижута или пък можете да ги продадете и спечелените пари отново да инвестирате в себе си.

Ако пък средствата ви не достигат, за да си направите диамантения маникюр в Лондон, то винаги можете да разчитате на невероятните намаленията във Всички Оферти .БГ, уверете се тук.‎