Всички ние познаваме поне един човек, който да има алергия от хранителен продукт или от дадена материя, но за колко от алергиите, които следва да прочетете, сте чували? Ще останете наистина изненадани! 


Алергия от физическа дейност: 
Фитнесът е забранена зона за хората, които са алергични към физически упражнения. Този вид алергия е изключително опасна, тъй като симптомите могат да доведат до смърт. 

Алергия от вода:
Кожата се подува и се покрива с петна при допир с вода. Къпането под душа или във вана е изключено, единственият начин да се запази хигиената е с помощта на мокри кърпи, което също не е приятно за алергичните към вода хора. Устните им също са алергични, по тази причина те могат да приемат течности единствено чрез сламка. Ние от екипът на Dama.bg смятаме, че тази алергия е най-неприятна от всички.

Алергия от целувки:
Не е установено дали алергичната реакция се предизвиква от допира на устните или от обменените вещества при една целувка, но е доказано, че секунди след нея се появява неприятна за алергичния болка. Ето това се нарича смъртоносна целувка!

Алергия към студ:
Тази алергия обхваща не само климатът, но също така и студени напитки, студена храна. Всичко, което е твърде студено, не се препоръчва на хората, имащи този вид алергия.

Алергия към семенна течност:
Малък процент от жените са алергични към семенна течност. При опит за забременяване се предизвикват силни раздразнение и болки, но зачеването не е изключено.