Питали ли сте се как перлена огърлица може да попадне в пикучния мехур на жена? Или пък изкуствени нокти във вагината й? Не се чудете, а се посмейте на реалните истории, които ще ви разкажем за най-странните предмети, намирани в женското тяло.

Зеленчуци
Ще започнем с четири необикновени случая, които не се нуждаят от многословно пояснение.
В телата на четири различни дами са открити картоф, чесън, морков и краставица. Докторите са смаяни и се шегуват със случая: „Сигурно са правили салата.”



Презерватив
След споделена гореща нощ, влюбена двойка осъзнават, че са загубили презерватива. Жената споделя: „Търсихме под завивките и под леглото, но не го намерихме.” Когато разбират какво всъщност се е случило, дамата иска помощ от гинеколога си, който се справя със случая и съветва младежите да са по-внимателни, насочвайки ги към противозачатъчните хапове.



Ягоди
Известна стана и историята на тийнейджърка, която се сдобива с няколко ягоди във вагината си. Според версията й, ягодите са попаднали там в следствие на любовна игра с интимния приятел на момичето. Виновна е и сметаната! Седмица след случая, младото момиче получава шеговит подарък от приятелките си: кутия с ягоди с шоколадова глазура.



Телефон
Жена в Румъния решава, че най-доброто място, на което може да скрие откраднатия телефон е в своята вагина. Тя забравя да го изключи и полицията лесно намира местонахождението му, щом той позвънява на общественото място, на което се намират героите в комичната сцена. Собственикът на телефона заявява, че не го иска обратно.



Изкуствени нокти
Несръчна маникюристка? Отворете въображението си и сами ще се досетите как изкуствените нокти са попаднали във вагината на жена.



Монети
След обстойния преглед от гинеколозите, разтревожената дама открива, че монетите са във влагалището й още от дете.