Всички имаме тъмна страна... колкото и да не ни се иска. Всички крием мрачни тайни в себе си и не желаем да ги споделяме с никого. И каквото и да правите, те ще напомнят за себе си и грешките, които някога сте допускали.

Какви са вашите най-ужасни тайни? Може би все още не знаете за тях... Но ако се обърнете към астрологията ще откриете много от чертите си, които сте заровили дълбоко. Така че четете и се подгответе за изненади!

Овен

Признайте си - вие никога не сте спечелили нищо в живота си по честен начин. Няма значение каква е била ситуацията – винаги сте послъгвали. Лошото е, че тази ви черта ще се прояви и след време, когато имате деца и когато например играете на Монополи...

Телец

Вие твърдо вярвате, че сте най-чудесно изглеждащия човек, който някога сте виждали. Вие сте самовлюбени и смятате, че няма по-прекрасно същество от вас. Сравнявате се дори със звездите, които така или иначе трябва да са най-красивите.

Близнаци

Вие зарязвате хората заради най-абсурдните причини на света. Можете да обяснявате на приятелите си, че сте се разделили с последното си гадже, защото не ви е отговарял на съобщенията, но истината е, че не сте харесали билиотеката му. А предишния? Признайте си, че нещо в боксерките му не беше наред...

Рак

Вие не харесвате никой от приятелите си. Наистина! Стоите по партита и се чудите как сте допуснали изобщо тези същества в живота си? И въпреки, че постоянно търсите начини как да ги отрязвате, изпитвате и някакво задоволство да бъдат около вас.

Лъв

Вие ревнувате от всички! Няма значение кой какво има – вие ревнувате всички и от всичко. И ревността се задълбочава много повече, когато се опитвате да се доберете до нещо, което ви интересува. Способни сте дори да нараните някого. За Бога, започнете да се конторлирате!

Дева

Никога не сте правили комплимент, признайте си. Ако сте, той е бил абсолютна лъжа. Когато най-добрата ви приятелка ви попита как изглежда на сватбения си ден, вие отговорихте, че е прелестна, нали? Но дълбоко във вас... там скрихте истината, че всъщност положението е критично.

Везни

Вие сте абсолютен манипулатор и го знаете. На всичкото отгоре сте изключително горди с този факт. Можете да говорите за всичко и да го насочвате в такава посока, че да ви бъде удобно. Най-лошото е, че изобщо не се чувствате зле от тези си способности. Освен това ги използвате изключително често.

Скорпион

Имате прекалено много и ужасни тайни! Защо не започнете да се опитвате да бъдете човек? Понякога няма същество на тази планета, което да е в състояние да ви разбере!

Стрелец

Признайте си, че някога се е случвало да откраднете нещо! Поне вднъж в живота си и не защото сте искали въпросното нещо, а защото сте умирали да разберете какво е чувството да бъдете крадец. Постоянно искате да има тръпка, но знайте, че може да я намирате и по друг начин!

Козирог

Вие вярвате в безмилостното отмъщение както никой друг зодиакален знак. Имате такова желание да си върнете лошите неща, че се съсредоточавате единствено върху това. Ако се замислите, ще се сетите поне за пет такива случки.

Водолей

Вие сте преспали с повечето гаджета на приятелките си. Рационални сте, ако може да се нарече така изобщо. Имате склоността да използавате хората за собствено удоволствие, защото ако сексът не е бил добър, никога не се връщате.

Риби

Лъжете, за да бъдете симпатични на хората и да се харесате. Способни сте да кажете, че домашният ви любимец е умрял, за да предизвикате съжаление и внимание. А вие дори нямате такъв! Забелязали сте, че това помага в някои ситуации и не спирате да го използвате!