Днес екипът на Dama.bg реши да ви даде поредна доза смях под формата на нещо сладко, мило, пухкаво и много... мяукащо! Следващите снимки са доказателство за това как едно коте, може да направи деня ви по-хубав – насладете им се.
 
29. Чиракът на магьосника
 

 
Защо е от значение: Тази снимка е важна, тъй като котките почти никога не показват магическите си сили на обществени места.
 
28. Фешън иконата
 
 
Защо е от значение: Повечето хора смятат, че висшата мода е доста субективна, но много от тях не са виждали тази котка и нейният съвършен, красив, безкрайно елегантен синтез на форма и функция.
 
27. Котката, която хвана собственика си, докато краде сладоледа й
 

 
Защо е от значение: Защото ние винаги биваме изправени пред лицето на несправедливостта и защото е рядкост да видиш снимка на котка, която много ясно казва: „О, не, не си познал!”
 
26 Началото на котките...
 

 
Защо е от значение: Защото това е начинът, по който свършва светът – не с гръм и трясък, а с котка, прегърнала друга котка, прегърнала друга котка.
 
25. Котка, заспала върху момченце на задната седалка
 
 
Защо е от значение: ...заради тъжната раница!
 
24. Не само котка, но и майка, която защитава детето си
 
 
Защо е от значение: Главно, защото котето казва: „Нямам търпение да разбера какво животът е подготвил за мен!”, а майката казва: „Не.”

23. Недоволно коте
 
 
Защо е от значение: Защото светът е тъжен и тревожен и често изключително разочароващо място, а ние научаваме това все по-рано в живота си.
 
22. Приятелска целувка
 
 
Защо е от значение: Защото знаеш, че си намерил приятел за цял живот, когато той те остави да оближеш лицето му с този ентусиазъм. 
 
21. Пукащият балони
 
 
Защо е от значение: Защото понякога животът всъщност е балон, който изскача пред нас и ние трябва тотално да го довършим!
 
20. „Селфи” бедствието 
 
 
Защо е от значение: Защото дори ако нашите „селфита” са обречени на провал, ние никога няма да разберем това, ако не опитаме.
 
19. Борещият се със сенки
 
 
Защо е от значение: Много котки-философи спекулират, че светът е нещо повече от сенки, създадени от светлината на невъобразимо по-ярка реалност, но преди това коте, никой не се беше осмелил да тества теорията.
 
18. „Хванати в крачка”
 
 
Защо е от значение: Защото дори във вихъра на страстта, котките са в състояние да поддържат чувство на леко раздразнение.
 
17. „Питата хляб”
 
 
Защо е от значение: Защото, докато Библията твърди, че ние трябва да поделим хляба си с ближния, никой не е казал, че от време на време не можем да се преструваме на прясно изпечен хляб.
 
16. Съзерцателният
 
 
Защо е от значение: Защото, ако се сблъскате с този пухчо, това ще ви струва много време за размишления върху станалото.
 
15. Надвисналото бедствие
 
 
Защо е от значение: Защото, честно казано, растенията заслужават повече от това, но съдбата превръща всички ни в пленници.
 
14. Дъждовна буря
 
 
Защо е от значение: Защото истинският злодей тук не е времето, а безсърдечният гений, видял това личице и спрял, за да направи снимката.

13. Танцът
 
 
Защо е от значение: ... „И смисълът на въртящия се свят е... танцът.” Да, ето така изглежда – както никога не сме си го представяли.

12. Забранена любов
 
 
Защо е от значение: Защото любовта е объркваща и странна, и трудна, и невероятно неудобна. Но преди всичко, любовта е трансцендентна. 

11. „Аз ще те защитавам”
 
 
Защо е от значение: Защото никой акт на агресия не е толкова ожесточен, колкото истинският акт на защита.
 
10. „Носачите”
 
 
Защо е от значение: Защото няма значение как сте избрали да представите себе си в живота, хората ще ви уважат, ако имате екип.
 
9. Хари Потър
 

 
Защо е от значение: Защото магьосниците винаги са от значение, а котките-магьосници имат двойно такова.
 
8. Иновации в спането
 
 
Защо е от значение: Защото всички ние сме спели по грешен начин досега.
 
7. Скандалът
 
 
Защо е от значение: Защото има някои неща, които са толкова срамни, че дори вашата котка не може да не ги види.
 
6. Читателят
 
 
Защо е от значение: Защото един свят, в който понякога децата се учат да четат заедно с котката си, е свят, който си струва да запазим.
 
5.  Александър Велики
 
 
Защо е от значение: Защото не сте живели наистина, ако не сте видели такъв домашен късокосмест сладур, който плаче, защото няма повече светове за завладяване.

4. Леле, какво гадже!
 
 
Защо е от значение: Защото, докато повечето младежи прилагат изтъркания номер да се правят на „корави типове”, никой няма да се измори да гледа това космато личице... или факта, че момчето от снимката си има приятелка.
 
3. Батман
 


Защо е от значение: Защото това е картинка на котка, която си заслужава, но не и от която имаме нужда точно сега.
 
2. Крис Хенсън
 
 
Защо е от значение: Защото, когато котката ти каже „Защо не поседнеш тук?”, хората слушат.
 
1. Внезапно хрумване
 
 
Защо е от значение: Хората обикновено се чудят дали това е красива препратка към момент, когато Перикъл, принц на Тир, разбира, че трябва да отплава, за да търси изгубената си дъщеря Марина или ярко изображение на користолюбието, което обхваща модерните Котки от Уол Стрийт, но повечето се съгласяват, че това е едно наистина сладко коте.