Грижата за кожата на лицето с подходящата за него маска може да има страхотен ефект, който да бъде забелязан не само от вас, както и да ви спести ходене до козметичния салон само срещу няколко минути два пъти седмично.

Наистина ли има ефект?

Маската премахва натрупалите се мъртви клетки, свива порите, тонизира, детоксикира кожата, дори се бори срещу нейното стареене. Тя действа в дълбочина под епидермиса. Необходимо е да се прави два пъти в седмицата, а ефектът е бърз и осигуряващ гладка и мека кожа.


Различните типове маски.

За да приложите най-подходящата маска за вашата кожа, трябва първо да сте наясно добре какво означават описанията на етикетите. а ето и тяхното тълкуване.

За мазна кожа - тя основно почиства порите, отпушва ги и ги стяга. А ако имате акне, трябва да сте редовни в нейната употребата.

За суха кожа - тя се препоръчва и за тези, които нямат суха кожа, особено след посещение на ски курорт. Тази маска хидратира кожата и възвръща мекотата й.

За глезене - тя стимулира обновяването на клетките, като подпомага стягането й.

За релакс - намалява раздразненията и възвръща комфорта на чувствителната и раздразнена кожа.

За свежа кожа - тази маска почиства вашата кожа като възвръща естествения й блясък.

Скъпи, дами, трябва да сте наясно, че от съществено значение е и нанасянето на маската за лице. Тя се нанася върху добре почистено лице, като се избягва зоната около очите. Необходимо е да знаете, че може да я оставите да действа по-кратко от указанието, но не и по-дълго, защото ако маската ви е силна, ефектът ще бъде по-силен. И на последно място, след като почистите маската от лицето си трябва да нанесете използвания от вас крем - дневен или нощен.


Честито вашата кожа вече е усетила промяната, а тя няма да остане незабелязана!