За голяма част от нас, да открием сродната си душа е приоритет номер 1. Имаме големи шансове това да се случи, защото тя не е една. Ако вярвате в прераждания, ще усетите, че през живота ви минават много хора, които сякаш познавате.

Според някои учения, след като си отидем от този свят, душата ни се разпилява на множество парченца, а след това се въплъщава в други хора за нов живот. Срещайки такива личности, непременно ще усетите. Как да разберем това?

1. Лесно се откривате

Може би са ви запознали общи приятели или сте тичали заедно в парка? Може би погледите ви са се срещнали случайно в бара? Каквото и да е е случило, най-накрая сте се поздравили и точно там някъде, сте усетили онова странно чувство. Дълбок и постоянен интерес, примесен с вълнение – не можете да спрете да разговаряте, а компанията на този човек ви е повече от приятна. Насладете се на този процес – не всеки има късмета да го изпита.

2. Нивото ви на комуникация е различно

Всички отношения се обуславят на качествена комуникация. Никога не сте били по автентични и открити. Онова, което не сте казали и на най-близките си приятели, изричате без никакво притеснение. Ако искате да запазите тези отношения, заявявайте ясно какво и как желаете. Бъдете убедени, че ще бъдете разбрани.

3. Създавате си собствен свят

Връзките на такива хора са толкова силни, защото могат да си „построят“ малък собствен свят, в който ще се чувстват прекрасно. Сродните души откриват много общи интереси и желания, а дори да не са такива – опитват, това което другият харесва. Няма как да бъде друго, защото най-голямото им желание е да се опознаят взаимно.

4. Всичко се случва интензивно

В подобни отношения нещата се случват толкова бързо, че се чудите как е възможно. Каквото и да правите то е забавно, ново и е породено от еднаквите ви виждания за света. Всичко, което правите, крие зад себе си много страст и вдъхновение, които се захранват и от двете страни.

5. Минало запознанство

Имате усещането, че се познавате от цяла вечност. Ако изхождаме от вярването за душата, която се разпилява на хиляди парченца, определено има логика да изпитвате подобни чувства.

6. Всичко се получава

На това явление трудно може да бъде дадено обяснение, но вие и той сте абсолютно наясно какво си мислите в определена ситуация. Сякаш нещо щраква в главата ви и вие вече знаете.

7. Влюбени сте в недостатъците 

Колкото и банално да звучи, когато се случи ще повярвате, че това наистина е възможно. Да обичаш тъмните страни на някого е нещо много специално и нереално, ако не си го изпитвал. Най-интригуващото е, че това е доста приятно чувство, защото така се живее много по-лесно.

8. Не можете да се видите без тях

Да, до този момент сте живели без тази своя половинка. Но всичко е било незавършено и недостатъчно. Сега нямате никаква визия за бъдещето си без този човек. Същото важи и за другата страна. И всичко това няма нужда от коментар или обсъждане. И двамата го знаете!

9. Вие срещу целия свят

Колкото и да са вълшебни тези отношения, те сякаш са неудобни на всички около вас. Но нямате и капка притеснение, защото знаете кой стои до вас. Не изпитвате никакъв страх, защото знаете, че можете да се справите с всичко заедно.

10. Чувате мислите си

Колкото и често да мислите за него, той сякаш знае. Вече ви набира или изпраща съобщение. Много силно се усещате един друг, а това чувство е незаменимо.

11. Можете да споделите всеки урок

Да се учите и да израствате е вашата основна задача на тази планета. Щом сте намерили своята сродна душа, бъдете сигурни, че нищо не може да ви уплаши. Разговорите ви ще са вдъхновение и за двамата. А когато стане най-трудно, ще има една ръка, която е там и чака да ви издърпа.

12. Край на страховете

Всеки от нас има своите вътрешни противоречия и страхове, които много често са най-голямата ни спънка. Някъде дълбоко в себе си знаем какво и как искаме да направим, но сме блокирали от собствените си бариери. Е, ако сте открили сродната си душа, можете да се сбогувате и със страховете си. Защото в момента, в който някой ги обикне и разбере, те ще изчезнат!