Време е отново да сътворим нещо бързо и лесно, което не само да ни влиза в употреба, но и да ни носи удоволствие. Разбира се, не става дума за домашна шоколадова торта или лимонов пудинг, днес ще създаваме мода! Ще ви покажем как в четири лесни стъпки, можете да вдъхнете живот на старите си джапанки и да ги превърнете в лъскави чехли, които да разходите из морските градове. На работа!

Стъпка №1:
Необходими материали:
- Джапанки
- Лепило
- Перлени мъниста
- Мъниста(по избор)
- Копринено руло
- Игла и конец



Стъпка №2:
Отрежете дълга лента от коприненото руло и залепете единия й край за джапанката както е показано на снимката. Започнете да намотаване лентата около джапанката и не забравяйте да си помагате с изображението, което сме ви предоставили.



Стъпка №3:
Отново отрежете лента от коприненото руло и омотайте с нея върха на джапанката като премятате лентата от едната й страна до другата (погледнете изображението). Щом в центъра на джапанката се появи малка „платформа”, то знайте, че работата ви е почти приключила.



Стъпка №4:
Пришийте перлените мъниста както е показано на снимката, по-малките от тях можете да залепите с лепило. Постарайте се новите ви чехли да изглеждат красиво и е забравяйте, че дизайнерът сте вие! Воала!



Новите ви чехли ще стоят прекрасно с направен от вас бански (тук) и един искрящ лак за нокти, носещ дъха на лятото.