Начините да премахнем нежеланите косми по тялото или лицето вече са десетки, но най-ефективна и дълкотрайна е терапията с лазер. Досега лазерните системи подаваха силен светлинен импулс до корена на косъма и го унищожаваха. Това беше свързано с не малко болка. Вече е създаден нов тип лазер - SHR технология, която е безболезнена. Силата на лазерната енергия осигурява дълготрайно обезкосмявано, но за първи път имаме и съвсем безопасно прилагане през цяло лято.

За първи път в Хил клиник може да опитате процедура чрез студена лазерна епилация дори да имате тен или пък да сте с много тъмна кожа по рождение! Клиниката е известна с авангардните си процедури във всички сфери на разкрасяването и има пълен набор от най-известните и доказани методи за обезкосмяване. Новата им придобивка - ice Soprano лазер дава нови възможности пред хора, които са недоволни от традиционните способи. Super Hair Removal, позната още като SHR технология, гарантира много успешно обезкосмяване. Накрайникът се придвижва бързо по повърхността на кожата и осигурява равномерно, плавно разпределение на енергията. Тази система комбинира лазерна технология и предимствата на пулсовата светлина за постигане на практически безболезнено премахване на косми от всички зони: горна устна, мишници, гърди, крака, ръце, интим. Различните накрайници, предназначени за работа с лазера, са създадени за специални места по тялото, напр. между веждите.

Перманентна ice епилация е ефективен, радикален, но много нежен към кожата метод. Получавате чиста от косми зона почти завинаги! Преценете сами - резултатът след пълен курс процедури /и една поддържаща терапия годишно/ е впечатляващите 4-7 години без косми. Разбира се запазването на ефекта зависи от индивидуалните характеристики на всеки отделен човек, но със сигурност ни отървава за дълго от неудобството на нежеланото окосмяване. Методът е предпочитан, защото предотвратява раздразване на кожата, алергични реакции или инфекциозен фоликулит. Важно е, че изключва напълно обратната реакция на организма - стимулиране растежа на космите. Почти няма противопокозания за ползването на ice лазерът, но ако имате татуировка е възможно тя да промени цвета си.

Преимущество на Хил клиник е, че преди стартиране на курс процедури за епилация естетичен дерматолог с опит преценява спецификите на всеки пациент и задава параметрите на апаратурата. Това уникално предимство на престижната клиника е още една гаранция, че страничните нежелани реакции са сведени до минимум, няма изгаряния или неефективно третиране. Разбира се не е маловажна е техниката от най-висок клас, включително новият студен лазер, който загрява космения фоликул постепенно и нежно.