Знаете ли коя е най-чувствителната ерогенна зона на жената? Сигурна съм, че можете да изредите поне 10 местенца, които ни карат да настръхваме и вероятно ще поспорите, че различните жени се възбуждат най-много от различни неща. Е, от една страна сте прави, а от друга - не съвсем. Най-мощната ерогенна зона на жената е главата, защото там живее Нейно Величество Фантазията и царува Умът.

Ако прехвърлим въпроса, с който започнах към мъжкото съсловие, отговорът ще е същият. Не вярвате ли? Как тогава ще ми обясните, че по света има толкова много мъже и жени, пристрастени към интернет връзките, както и толкова много жестоко измамени от такива? Изпадали ли сте в ситуация с часове да си чатите с непознат в интернет и да усещате как нивото на възбудата ви се качва минута след минута? Не сте? Тогава наваксайте – ако попаднете на някой с достатъчно интелект, адреналинът ви е гарантиран. Не се заблуждавайте, че причината сайтовете за запознанства да са така популярни, е само затвореният живот, който хората водят и невъзможността да намерят любов и секс в ежедневието си. Има и допълнителни екстри – в интернет можеш да бъдеш, когото поискаш, а разговорите с непознати са като допинг за жадното за преживявания съзнание.

Когато нямате представа кой е човекът отсреща и как изглежда, фантазията ви започва да работи и да гради образ. Може би той е висок, синеок мъж, с широки рамене и хубаво дупе, властен и успял, който знае как да постига целите си и да печели женски сърца? Може би тя е умопомрачителна блондинка с дълги крака и устни, молещи за целувка? Да, най-вероятно осъзнавате, че сигурно не е точно така, но чатът продължава, защото стимулира вашата най-мощна ерогенна зона.

Приятел ми разказа случка от студентските си години – след дълъг преход в планината, стига до хижата. Пред нея вижда една прекрасна девойка, обляна в светлината на залязващото слънце – не жена, а видение. Оказва се германка, а вечерта става ясно, че неговата компания и нейната ще спят в общата туристическа спалня. Посред нощ, когато генераторът на хижата е спрян и е тъмно като в рог, той се буди от разговор на немски. Въпросната девойка се жалва, че някакво шише се изляло и леглото й е мокро. Той на чист немски я кани да се приюти в неговото легло и изненадващо, тя се отзовава. Мъжът е на седмото небе – усеща аромата на русите коси, нежните извивки – следобедното видение е до него. Не след дълго решава да се възползва от този подарък на Вселената и я погалва. Девойката разярено скача от леглото и си ляга в спален чувал на пода. На сутринта, с натежала от разочарование глава, моят приятел се надига от леглото и с пълен потрес вижда, че на пода спи жена, която е пълна противоположност на видението – с къдрава тъмна коса, доста набита и меко казано не особено привлекателна. Пак германка, но не същата... Тъмнината и най-вече фантазията, загнездила се в главата му, го измамили. Бил е абсолютно сигурен, че усеща до себе си ефирното създание, което е занимавало мислите му. И очевидно продължава да е в тях 20 години по-късно.

Въпросът е как да направим така, че да употребим мощното оръжие на фантазията в наша полза? Съветите в голяма степен важат и за двата пола.

Бъдете максимално загадъчни

Ако завързвате контакт в интернет, независимо дали сте мъж или жена, както и дали изглеждате добре или не дотам, не бързайте да изпращате снимката си. Дайте време на човека отсреща да задвижи колелото на своята фантазия. Предизвикайте го като сте леко уклончиви с отговорите, които давате и не разкривате веднага цялата си автобиография. Ако успеете да заинтригувате човека отсреща, той ще е много по-склонен на по-късен етап да се примири с факта, че от снимката не го гледа супер модел.

Рекламирайте потенциала си индиректно

Има разлика между това да заявиш „Аз съм красива” и просто да споделиш как като си минавала край сергия с цветя, продавачът ти е подарил роза с думите, че толкова хубава жена трябва всеки ден да получава подарък.

Оставете мъжете да ловуват

Създайте им илюзията, че те са тези, които тичат след вас. Това означава да бъдете търпеливи и да изчаквате той да подеме инициативата като междувременно градите образ за себе си в неговото въображение.

Не се дръжте за мъжа/жената като удавник за сламка

Никога не показвайте, че сте на разположение по всяко време. Кой би искал да се бори за човек, която живее толкова скучно и затворено, че няма никакви социални ангажименти?

Бъдете предизвикателство

Това с пълна сила важи и за всички етапи на връзката. Само така можете да събудите интереса, но и да го задържите. Нали знаете, че прочетените книги вече не са толкова интересни, освен, ако не са така многопластови, че всеки път да те изненадват.

Пожелавам ви майсторство в игрите на фантазията!

С обич,

Наталия