Нашите интимни отношения са източник на голямо щастие в живота ни и е изненадващо как много хора отделят време да чистят дома си, да водят колата си на автомивка, да поддържат маникюра си, а напълно забравят да обърнат внимание на това, което се случва в спалнята им. Да приемаш секса за даденост и да не се грижиш за него по никакъв начин може много бързо да те доведе до това безвъзвратно да го изгубиш. Ако искаш той да те радва все повече, освободи се бързо от тези 5 гряха, които убиват секса – бавно, но сигурно:

1. Гнусливост

Жена, която отказва да прави орална любов или се пази от спермата така, все едно е киселина и може да я изгори, автоматично оглавява мъжкия списък „С кого да не спя отново, ако имам алтернатива”. Колкото по-бързо приемете, че сексът е свързан с пот, течности и измачкани и изцапани чаршафи, толкова по-добре за вас.

Ако сте чувствителни към своята и чуждата миризма, можете да си вземете душ заедно с партньора, преди да правите секс. За да избегнете проблема с гаденето при орална любов, използвайте поза, при която вие можете да контролирате ситуацията. Ако пък имате проблем с преглъщането на семенната течност, когато наближи кулминацията, стимулирайте члена само с ръка. Не забравяйте, че за много мъже най-силният оргазъм е именно този, който получават при орална любов. Членът е най-ценната част от тялото за мъжа и като бърчите нос и правите погнусени физиономии, партньорът ви приема, че отхвърляте самия него.

2. Страх от експерименти

Научете се да излизате от сферата си на комфорт в секса, предизвиквайте и се поддавайте на предизвикателства. Вашият партньор си мечтае за секс с учителка или с медицинска сестра? Чудесно – време е за преобличане! Искате той да завърже очите и ръцете ви и да ви обладае диво? Супер, кажете му! Правете неща, които никога не сте правили, за да получите резултати, които не сте очаквали. Ако мисионерската поза беше достатъчна, никога нямаше да бъде създадена Кама Сутра. Не отхвърляйте сексуалните желания и нужди на партньора с лека ръка, защото така отхвърляте самия него, а всеки човек има нужда да бъде обичан и приеман безрезервно.

Ако все пак не можете да приемете това, което той иска от вас, не се насилвайте, а поговорете и решете как можете да промените нещата така, че хем той да получи удоволствие, хем вие да разширите сексуалните си хоризонти, без да се чувствате заплашени или в неизгодна позиция.

3. Непознаване на собственото тяло

Докато момчетата в ранна възраст получават ерекциите си спонтанно, при жените оргазмите идват малко по-трудно. Дами, които никога не са мастурбирали, обикновено не достигат до оргазъм. Трябва да опознаеш себе си, да намериш твоите бутони на удоволствие и тогава ще ти е много по-лесно да се отпуснеш и да изпиташ наслада, когато си с друг. Напътствайте партньорите си – ако на вас ви е отнело време да накарате собственото си тяло да изпита оргазъм, как можете да очаквате от мъжа да ви доведе до там, че да си изгубите ума от удоволствие от раз?

4. Липса на инициатива

Не можете да си представите колко много мъже си мечтаят да имат до себе си жена, която обича да прави секс и си го иска от тях. Така освен, че задоволявате собствените си потребности, вие карате партньора си да се чувства велик – желан и неустоим, а това е като допинг за него. Имайте предвид, че така както, ако сте свикнали да закусвате в 9, огладнявате по това време, така и когато свикне да получава секс през определени интервали, тялото ви ще е жадно за него и ще си го търси. Оставете убеждението, че жените трябва да са скромни в леглото и че мъжете са тези, които мислят само за секс, за баба си. На вас не ви върши работа.

5. Страх, че нещо може да се обърка

Tази опасност съществува във всяка сфера, това обаче не означава, че трябва да се скрием под скафандър и да спрем да живеем. Практиката ми показва, че жените се притесняват от огромно количество неща, започващи от „ами, ако пръцна, докато правя секс”, минаващи през „дали звуците, които издавам, когато свършвам, не са смешни” и стигащи до „какво правим, ако ми дойде менструацията и всичко стане в кръв”. Ако с някого сте толкова близки, че да правите секс, той е приел, че нищо човешко не ви е чуждо, а и в 99% от случаите нещата, от които се страхувате, са проблем само в собствената ви глава.

Не е вярно, че едни хора могат да правят невероятен секс, а на други не е даден този шанс. Просто за добрите резултати трябва да се потрудим, така както правим във всички други области в живота си. Пожелавам ви горещи страсти!

С обич,
Наталия