Един от трима мъже си мечтае за телефонен секс, показва проведено наскоро проучване. Повечето от мъжете, признали, че копнеят за горещ разговор по телефона, имат постоянна връзка и се чувстват силно отговорни към семейството си. Те не могат да си представят, че могат да изневерят на жена си в реалността и не квалифицират реализацията на своята мечта като такава.

Казвам ви всичко това, не за да почнете да си блъскате главите вашият човек спада ли в тази категория, а за да ви провокирам да помислите върху това да я реализирате за него. Ако вече сте го правили - поздравления! Ако не сте - давайте смело напред, винаги има първи път! Добрата новина е, че съвсем не е нужно да го чакате да замине някъде, за да го изненадате по този начин. Опитайте се да уцелите момент, в който той ще е в състояние да ви изслуша, без да бърза. Ако е сред много заетите, можете да го попитате предварително кога е удобно да му звъннете или просто да разчитате на късмета си. Вселената си знае работата – ако вие наистина искате да му поднесете тази изненада, тя ще се погрижи той да я получи в подходящия момент.

1. Бъдете секси

Обадете му се едва, когато се чувствате секси и неустоима. Облечете хубаво бельо или още по-добре си направете ден без бельо. Гарантирам ви, че ако си сложите полата, без да си обувате бикини, ще имате съвсем различно усещане за себе си и за тялото си. Самото докосване на материята и съзнанието, че правите нещо „нередно” (баба ви не ви е учила да ходите без гащи, нали?) ще ви направи по-чувствени и готови за наслада.

2. Осигурете си подходяща обстановка

Можете да затъмните стаята и да пуснете секси музика, да запалите свещ. Ако пък нямате нужда от всички тези предпоставки, за да се възбудите, още по-добре. Тогава идеята с телефонния секс става още по-лесно осъществима.

3. Стегнете и отпуснете вагиналните мускули няколко пъти, преди да наберете номера му или мастурбирайте

Трябва да сте горещи и готови за действие. Не забравяйте, че в случая водите вие. За да го увлечете в начинанието, той трябва да усеща страстта ви.

4. Овладейте гласа си

 

Смъкнете обичайната си височина на говорене, произнасяйте думите бавно, правете паузи, в които той да чува учестеното ви дишане. Ако знаете, че когато сте под напрежение, гласът ви издава или спонтанно започвате да говорите по-бързо под стрес, поработете над това. Ползата ще е не само за секс изпълнението, но и за цялостните ви репрезентативни умения.

5. Включете въображението си

Ако имате нужда да влезете в роля, направете го. Дали ще сте палава ученичка или зряла, сладострастна жена, зависи от вас. Нужно е да се чувствате уютно в ролята и да си вярвате. Тогава ще можете да увлечете и другия.

6. Използвайте език, който го възбужда

Мъжете са различни – някои от тях обичат грубите, дори мръсни думи, други си падат по приказния език, а трети се придържат към медицинската терминология. При последните наричаме нещата с книжовните им имена – пенис и вагина например. При вторите те се превръщат в „могъщ жезъл” и „сочно цвете” да речем, а за първата група ползваме нецензурните им наименования.

7. Преминете към действие

Като всеки истински секс и този не предполага само говорене. За да имат истинско действие върху вас и върху него, думите ви трябва да са съпроводени с отдаване към начинанието. Мастурбирайте и нека и той да направи същото. В противен случай ще сте имали просто увертюра, а не сексуално изживяване.

8. Правете и говорете само неща, които са ви приятни

Ако не се чувствате удобно да изречете нещо, не го правете, защото това, че сте сковани и притеснени ще се чувства. Телефонният секс не е наказание, а удоволствие.

9. „Мечтая си сега да си тук до мен и да...”

Можете да започнете разговора така, ако не ви хрумват други сценарии. Сигурна съм, че с всяко следващо изречение ще ви става все по-лесно.

10. Ако се окаже, че вашият мъж не е сред тези един на всеки трима, с които започнахме, не се притеснявайте.

Дори развръзката в този телефонен секс да не е кой знае колко впечатляваща, тази, която ще дойде, когато се видите, ще е подплатена с много адреналин.
Позволете си да изживеете цялата сексуална наслада, на която сте способни. Не се ограничавайте с изводи като „Това не е за мен” и „Не мога”. Никой не се е родил научен, а за всяко нещо си има първи път!

С Обич,

Наталия