„Щом отворим очи и се огледаме наоколо, разбираме, че това, което наричаме социална медия, е всичко, но когато застанем пред компютрите и затворим вратата, осъзнаваме, че цялата тази технология е просто илюзия.”
 
Това видео е предназначено за т.нар. „онлайн” поколение. Написано, представено и режисирано от Гари Търк (Gary Turk), то е изключителен житейски урок за съвременните младежи. Децата растат в свят, в който предпочитат да не играят навън и да не общуват със своите приятели. Изглежда, че днес всичко се прави чрез текстово съобщение или по интернет. Правилно ли е това?  
 
Щастливи сме, когато изживяваме нещо хубаво, но същото ли е, ако до нас няма никой? Така че, когато сте на публично място и се почувствате самотни, сложете ръцете си зад главата и се отдръпнете от телефона. Няма защо да зяпате менюто си или да се взирате в списъка с абонати, просто говорете един с друг, научете се да живеете. Обградени сме от деца, които от раждането си наблюдават как живеем като роботи и мислят това за нормално. Прекратете това, откъснете ги от технологията, разкажете им за вашето детство, за дните, в които по цял ден сте били навън с приятели.
 
„Ние сме поколение от идиоти, умни телефони и глупави хора”
 
Ето защо Dama.bg избра да се включи в мисията на това видео – нека то бъде разпространено и достигне до всички, които познавате.