Има жени, които привличат мъжете като магнит и такива, които ги отблъскват. Няма спор, че всяка жена иска да е сексуално привлекателна, но понякога това ни се изплъзва. Има много неща, които господата не намират за секси, затова ще ви запознаем с някои от тях.

 

Dama.bg вече ви информира за нещата, които ви правят по-секси. Сега ще обърнем внимание на това, което ни прави сексуално непривлекателни за мъжете.

Неподдържан външен вид

Мъжете са единодушни, че секси дамите полагат усилия и грижи за външния си вид, носят дрехи, които ласкаят фигурите им, не се занемаряват. Не става въпрос да посещаваме фризьор и козметик всяка седмица. На всяка жена може да се случи да отиде на работа със зле изглеждащ маникюр, рошава коса, без грим. Когато това се превърне в практика и спрем да полагаме елементарни грижи за външния си вид, няма как да очакваме мъжете да ни забелязват. Никой не очаква от нас да бъдем блестящи 24 часа в денонощието, но е хубаво да не забравяме, че на първо място сме жени.

Агресивно и депресивно поведение

Мъжете се страхуват от гневни жени, а да не говорим, че това изобщо не е секси. Агресията, излишната нервност и напрежение не са сред афродизиаците. Ако една жена постоянно крещи, вдига скандали, изпада в депресивни и крайни състояния, създава напрежение около себе си, тя вероятно ще бъде лишена и от секс. Мъжете търсят женственост, нежност и разбиране у една жена. Прекалено агресивното и мъжкарско поведение няма как да ви спечели ухажори.

Липса на хигиена

Това е нещо, което със сигурност може да отблъсне един мъж. Добрата лична хигиена е по-важна и от прическата, и от маникюра и от скъпите дрехи. Не всяка жена може да си позволи тези неща, но чистотата е напълно достъпна за съвременната дама. Не е задължително да ухаем на парфюм за 100 лева, нито да използваме скъпа козметика. Елементарните рутинни грижи са достатъчни, за да бъдем чисти, свежи и привлекателни.

Развратно поведение

Прекалената демонстрация на сексуалност може да постигне точно обратния ефект - да отблъсква мъжете. Един истински мъж няма да обърне внимание на жена, която прилича на жрица от най-старата професия. Дрехите, които не оставят нищо на въображението, а го поднасят на тепсия, не са секси, а - вулгарни. 

Сексуално привлекателната жена е уверена, забавна и истинска. Тя не се държи като кифла, не носи тонове грим, силикон и ботокс и може да говори на всякакви теми.