Денят на Клуни започва с перфектна чаша еспресо

Холивудският красавец Джордж Клуни стои небрежно пред машина за еспресо, когато изведнъж привлекателна дама се приближава към него, флиртува малко и открадва кафето му.

Тази сцена е част от рекламата на известната марка кафе Nespresso, която напълно промени начина, по който хората приготвят и се наслаждават на кафето си.

Nespresso е вдъхновено от една проста, но революционна идея – да позволи на всеки един от нас да си приготви чаша перфектно еспресо с уникален вкус, така както един истински професионален бариста.

Всяка капсула Nespresso съдържа истинско мляно кафе от най-висококачествените сортове в света, а не нескафе. Капсулите с елегантен дизайн и красива цветова гама напълно защитават кафето от въздух и така кафето остава свежо и все така ароматно за дълго време. Открийте тайните на изисканите малки бижута – капсулите Неспресо.

Ароматното сърце на капсулите се превръща в перфектна чаша еспресо само с 2 лесни стъпки, благодарение на специалните кафемашини Nespresso. Те ви дават най-доброто от двата свята като комбинират иновация и простота. Кафе машините Nespresso са проектирани, за да преоткриеш фините и изискани аромати и вкусове на на ексклузивните Nespresso капсули, събрали в себе си най-доброто кафе от цял свят. Кафе преживяването се допълва от лесната употреба на машините и елегантния им дизайн.

Кафе културата на Nespresso ви позволява да персонализирате еспресо моментите си със специални аксесоари - стилни чаши, термоси и аксесоари, специално създадени за любителите на високия клас кафе.

Kafemania най-накрая ни дава възможност да вкусим любимото кафе на звездите на родна земя. В сайта ще намериш богат асортимент от всичко необходимо за твоята перфектна чаша кафе Nespresso – от над 40 вида капсули до десетки видове кафемашини, аксесоари и вкусотии, които допълват истинския Nespresso вкус, който избира Джордж Клуни.

Открий всичко необходимо за твоето несравнимо Nespresso изживяване на Kafemania!

КАКВО ПОВЕЧЕ?

 

Снимки: собственост на Nespresso