За какво мечтае всяко малко момиченце, освен да срещне принца от приказките? Може би и за деня, в който баща ѝ ще я поведе по пътеката към олтара, където със сълзи на радост в очите ще ѝ прошепне, че винаги ще бъде до нея. 
 
За съжаление, не всички имат шанса да изпитат това щастие. Бащата на малката Джоузи - Джим, попада в капана на рака, който бавно, но сигурно отнема силите му и той знае, че едва ли ще присъства на сватбения ден на дъщеря си. Затова решава да ѝ подари този момент още сега, докато все още са заедно и могат да си кажат всичко, което искат. 
 
Съпругата на Джим - Грейс, наема фотографа Линдзи Вилаторо, за да запечата този съкровен, трогателен и много емоционален момент между баща и дъщеря.
 
Линдзи е фотограф, който прави фотосесии за болни в последна фаза, като по този начин създава и запазва спомени с тях за семействата им. 
 
Понякога хората се вълнуват и плачат на сватби, но това видео разплаква всеки, защото от него струи истинска, непринудена и чиста обич, както и много, много болка. 
 
Тук са пресъздадени сватбените снимки и видеото на малката Джоузи и баща ѝ Джим, който на истинския сватбен ден ще я гледа от небето и ще се усмихва...
  
 
 
На "сватбения ден" на Джоузи имало всичко - цветя, сладки, пръстен и дори сватбена рокля и както тя самата твърди, това е било "най-хубавият ден в живота ѝ". 
 
 
И все пак, хората, които живеят в сърцата на другите, никога не умират!
 
 
Вижте трогателното видео и ако и вас ви разплаче и докосне така, както всички нас в Dama.bg, изтрийте сълзите, помислете за всички, които обичате и намерете начин да им го покажете, защото никой не знае какво носи утрешният ден!