Имате проблеми с наднорменото тегло, но не можете да намерите необходимата мотивация, за да направите нещо по въпроса? Единственото решение на този проблем се крие вътре във вас. Забравете за всякакви магически хапчета, революционни диети и други подобни глупости, а се вземете в ръце и веднъж завинаги се отървете от излишните килограми.

За да отслабнете, то трябва да знаете, че само вие и никой друг не може да ви помогне. Дори да имате сериозни проблеми с излишните килограми, в никакъв случай не бива да се отказвате и да се примирявате с настоящето. Всичко е възможно на този свят, стига да имате необходимото желание, упоритост и борбеност, за да го постигнете.

За да ви докажа това, в днешния материал съм решил да ви запозная с няколко човека и техните лични истории, които въпреки всичко са успели да се справят с излишните килограми и то по феноменален начин.

Джени Грот




В момента Джени Грот е професионална бодибилдърка, която жъне успех след успех на световния подиум, но преди да постигне тази съвършена трансформация тя е била най-обикновена домакиня, която не е обръщала сериозни внимание на външния си вид, което както виждате от снимката не е довело до нищо хубаво.
След непрестанните подмятания по неин адрес относно фигурата й, тя решава да направи нещо по въпроса. Започва да спазва редица диети – Адкинс, Джени Крейг, Дюкан и всички останали масово разпространени хранителни режим, но за нейно съжаление те не й помогнали да постигне очакваните резултати. Тогава се посъветвала с инструктора във фитнес залата, в която тренира и той, и изготвил специален хранителен и тренировъчен режим. Резултатите не закъсняват и седмица след седмица килограмите се стопяват. И така до момента, в който от 30+ % подкожни мазнини, Джени Грот не достига до 10-12 %.

За съжаление не успях да намеря информация точно колко килограма и за колко време е свалила, но ако трябва да съдя от снимките, то със сигурност не са по-малко от 20.

Джулия Козерски




Живото доказателство, че ако вярваш в себе си, може да постигнеш целта си! Това е Джулия Козерски. Само за една година тя успява да свали умопомрачителните 72 килограма. Всичко започва на 14 декември през 2009 година. За разлика от повечето хора, които си казват – „През Новата година ще сваля излишните килограми“, тя решава, че няма смисъл да чака и започва борбата с наднорменото тегло веднага.
И преди да започнете да питате – НЯМА НИЩО ТАЙНО ИЛИ РЕВОЛЮЦИОННО в това, което е постигнала Джулия Козерски. Просто е спазвала стриктен хранителен режим, спортувала е редовно и е била постоянна в това, което прави.

Татяна Рубакова




Последната трансформация, с която ще ви запозная, е тази на Татяна. Тя успява да свали изумителните 54 килограма. Преди да постигне този зашеметяващ външен вид е тежала цели 105 килограма.

Нейната история може да ви се стори „банална“, но невероятна сама по себе си. Забележителното при нея е, че е тежала 105 килограма, когато е била едва на 14 години. На тази възраст децата са „ужасни“ и непрестанните подигравки относно външния й вид и печелят прякора „дебелото пате“. Това обаче не сломява Татяна. Напротив, мотивира я да свали зашеметяващите 54 килограма в следващите 2 години и както виждате от снимките, трансформацията е повече от зашеметяваща. По мнителните може да си помислят, че това са две различни момичета, но действителността е такава, каквато я виждате!