По традиция всяка година на Благовещение Медицински комплекс „Д-р Щерев” – най-утвърденият център за женско и семейно здраве в България, организира специално тържество за семействата и децата, заченати с помощта на екипите на болницата. На събитието ежегодно присъстват стотици семейства заедно с техните малчугани. В продължение на 27 години специалистите от екипа на доц. Атанас Щерев са помогнали на над 5500 двойки да чуят бfrлагата вест за успешното зачеване на тяхното дете. Затова Благовещение е и празник на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

И тази година детското парти беше забележително. Над 500 родители и техните деца се забавляваха на събитието и видяха отново любимите си лекари, ембриолози, биолози и акушерки. Всички малчугани и техните родители се насладиха на специални изненади и подаръци.

Още от вратата гостите получиха специални значки със забавни надписи Baby Owner. Екипите на болницата също носеха значки с надписи Baby Producer, Baby Maker, Baby Supporter, Baby Keeper. Забавното хрумване предизвика много настроение сред всички и е символ на общностното чувство, което съществува, между родителите, доверили се на изключителната грижа в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и екипите на болницата.

Малчуганите гледаха забавна театрална постановка. Забавляваха се на специалните бебешки кътове с аниматори и участваха в обичаните от всички арт ателиета. Рисуване на лица, фокуси, DJ парти, музика за бебета… това бяха само част от изненадите, които очакваха посетителите. За да уважат лекарите малките съкровища донесоха рисунки с любимите си мотиви, които бяха представени в специалния изложбен кът в обновеното и разширено родилно отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Така те украсиха с любов родилния дом на радостта!