... да вземеш цял куфар с багаж само за двудневно пътуване. Всички сме го правили. Какъв е проблемът щом не носим сами куфара?!

 
... да флиртуваш на работното място и то с обвързан колега. Стига обаче всичко да си остане на нивото флирт. По този начин внасяш положителна атмосфера на работното си място. 
 
... да обидиш някого, когато си го заслужава. Да, на всяка дама и се налага понякога да се държи невъзпитано, защото има хора, с които просто няма как да се разбереш по друг начин. Влез в играта му и го победи!
 
... след пазар да сравняваш купеното от теб и това от приятелките ти.
 
... да се направиш, че харесваш определен тип филми, само защото поканата идва от невероятно сладък и възпитан мъж. Кой знае, може пък филмът да ти хареса. Дори и да не ти хареса, отново ще си в печеливша позиция.
 
... на 2-3 часа да си пускаш любими песни или забавни клипчета, докато си на работното си място. Това осигурява почивка на мозъка и те прави по-продуктивна.
 
... от време на време да си похапваш доста сладичко.
 
... да се изръсиш за чифт обувки за ежедневно носене. Няма нищо лошо, когато обувките са хубави и удобни да отделиш повечко пари за тях. Краката ти се нуждаят от правилната грижа.
 
... да се откажеш от ново работно място, защото заплащането е смешно, но ни дават обещанията за бързо издигане и развитие.
 
... да мислиш понякога повече за собственото си благо, отколкото за това на приятелите ти. 
 
 
Скъпи дами, понякога имаме угризения за неща, които са съвсем нормални и "позволени". Но трябва да знаем кога да поставим границата и от какво да се пазим, за да не съжаляваме ужасно после. Никога не трябва да си позволяваме да флиртуваме и да се занасяме с гаджето на някоя от приятелките ни. Независимо от обстоятелствата и причината. Дори, ако е само глупава шега. Няма оправдание, което да ни спаси от гузната ни съвест после. Да не говорим за погледът на приятелката ни, когато разбере за измяната.