Сърцераздирателен видеоклип представя Сиу Фанг, момиче с големи мечти, което е изправено пред най-тежкия изпит - да избере между образованието и семейството си.

Тя е най-голямото дете в семейството си. Освен, че ходи на училище, работи и в пекарна, където освен заплата й дават и сладкиши за малките й брат и сестра. След като приключи с училището и работата, Сиу помага за грижите на болния си баща. Домакинството и отглеждането на по-малките са само част от нейните приоритети. Покойната й майка винаги е казвала, че Сиу е по-различна от останалите деца – тя винаги поставя семейството си на първо място. Всеки път, в който погледне в нея, баща й вижда надежда.

И въпреки заетото си ежедневие, Сиу е отличничка в училище. И докато повечето й връстници биха се радвали от този факт, това я натъжава, тъй като не желае да изоставя семейството си, за да постъпи в университет. Тя решава да излъже баща си, че не се е справила с изпитите си и предпочита да започне работа, вместо да продължи образованието си. Това го разгневява и той й заявява, че така ще стане безполезна като него. В момент на ярост бащата изкрещява на по-малките си деца, че никога не трябва да стават като сестра си.

Оттук нататък дните на семейството продължават постарому. Почти... Таткото вече не се присъединява към тях на вечеря, а решава да остане в леглото си, защото е сърдит на най-голямата си дъщеря. Един ден се промъква тайно в стаята й и открива оценките й. И заплаква. В този момент Сиу се прибира вкъщи. Когато баща й през сълзи й се извинява и заявява, че е сгрешил, тя не му позволява да продума повече. И обещава, че всичко ще е наред.

Гледайте сърцераздирателния клип тук и запомнете, че никое дете не заслужава да пожертва бъдещето си. За нищо на света!