Oвен

Вие, Овни, ще сте много успешни и продуктивни в работа. Ще сте чаровни и общителни. Хората, с които работите ще ви харесват и ще са ви в услуга. Ще отмятате задачите си с лекота. Енергията, която влагате, ще бъде възнаградена и е много вероятно да успеете да се изскачите нагоре по професионалната стълбица.

Възможно е да изяснявате отношенията си с партньора. Добре е да вникнете в доводите му и да се съобразите с тях, за да може в последствие да се наслаждавате на едно хармонично и стабилно партньорство.

Телец

Ако сте родени под този знак, не е изключено да имате любовни трепети през месеца, да се влюбите силно и да започнете връзка. Ако сте в сериозно партньорство е възможно да задълбочите отношенията си и да предприемете следваща стъпка.

Може да очаквате промяна покрай хората от най-близкото ви обкръжение. Възможна е смяна в работния колектив или на работното място. При всички случаи ще сте много ефективни в работа и ще успявате бързо да отмятате задачите си.

Близнаци

Вас, Близнаци, ви чакат финансови колебания през месеца. Внимавайте за какво си харчите парите, за да не останете в края на месеца без средства. Не се поддавайте на изкушения, ами премисляйте внимателно разходите си.
Ще сте активни и комуникативни. Важно е да се пазите от стрес и да не се напрягате излишно.

Ще имате положителни вълнения покрай семейството, много вероятно е някой негов член да ви изненада.

Рак

Вие, Раци, ще сте много амбицирани да станете всеобщи любимци. На моменти дори ще прекалявате с мазненето и ласкателствата.

Много вероятно е да стартирате връзка, която да има добър потенциал за развитие. Само внимавайте да не пресилите нещата още от самото начало и по този начин да прогоните обекта на страстта ви.

Може да ви се наложи да се грижите за някой роднина и да му оказвате подкрепа под една или друга форма.

Лъв

Вие, Лъвове, ще имате един наситено-емоционален месец. Ще имате нужда да се отделите и да си починете от обществения живот. Добре е да излезете отпуска или да намерите начин ефективно да разпуснете.

Финансово ще се оправяте добре и с много малко усилия ще успявате да спечелите достатъчно, за да не ви липсва нищо.

Може да пренаредите дома си или да се преместите.

Дева

Ако сте родени под знака Дева, ще имате един много успешен месец. Възможно е да постигнете значителен прогрес в обществен план.

Ще сте харесвани, харизматични и много чаровни. Голяма част от вас ще се изскачат нагоре по професионалната стълбица и ще впечатлят авторитети.
Очакват ви добри новини и изненади от близките хора. Някои от вас ще имат интересни любовни преживявания и флиртове.

Везни

Вие, Везни, ще спечелите пари и ще градите материална стабилност. Много е вероятно да срещнете хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви.
На моменти не е изключено да се преуморявате. Поради тази причина е добре да намерите положителен отдушник за трупащите се във вас емоции.
При всички случаи ще имате интересни възможности за развитие както в личен, така и в обществен план. Не е изключено да се влюбите или да имате предложение за изкачване в кариерата.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще имате полза от чужди ресурси. Може да ви се наложи да работите с чужди пари или да намерите човек, който да инвестира във вас. Ще имате късмет и успех в работата и ще правите впечатление на висшестоящите.

Каквито и промени да ви сполетят в любовен план, ще са за ваше добро.
Голяма част от вас може да бъдат въвлечени в разправия с близък човек, които ще трябва да преодоляват с компромис и дипломация.

Стрелец

При вас, Стрелци, се очаква да градите нещо ново и стабилно през месеца и да полагате усилия. Ще сте пълни с идеи и планове за развитие. Много вероятно е да предприемате задкулисни договорки и споразумения. Важното е, че с упоритост и правилно планиране на задачите, ще просперирате. С каквото и да се захванете, ще имате успех и потенциал да го довършите.
Възможно е да сте влюбени и да мечтаете за някого. Ако сте във връзка, може да я задълбочите.

Козирог

Вие, Козирози, ще имате голям професионален успех и по всяка вероятност ще поемете по-големи отговорности от обикновено. Голяма част от усилията, които сте влагали до сега, ще бъдат възнаградени. Възможно е да работите с чужденци или чуждестранни фирми.

Може да ви се наложи да решавате семейни проблеми и да помагате на възрастни роднини. При всички случаи ще имате сантиментални и сплотяващи моменти.

Водолей

При Вас, Водолеи, ще има много предизвикателства през месеца. Ще имате желание да се откроите и да правите впечатление, което ще ви дава амбиция. Благодарение на нея голяма част от вас ще имат възможност да постигнат значителни успехи. Много продуктивно ще отмятате задачи и ще покорявате върхове.

В партньорството ще имате късмет и нещата ще ви се случват точно по-начина, по който искате.

Риби

Вие, Риби, ще имате изясняване на отношенията с най-близките ви хора. Много вероятно е след подробно анализиране на ситуацията, да постигнете консенсус и да се успокоите, за неща които до скоро са ви тормозили.

Освен това е възможно да се отдадете на философски учения и да решите да разширите съзнанието си по един или друг начин. Всичко научено след време бихте могли да прилагате на практика, но и да не е това целта, при всички случаи ще ви е от полза за душевното равновесие.