В края на годината френската лаборатория LIERAC предлага на своите почитателки три нови продукта, които попълват портфолиото на марката в секцията противостарееща грижа.

Новата генерация формули на линия PREMIUM прилага експертния опит на LIERAC в противостареещите грижи в изключителни текстури. Лаборатории LIERAC разработват хибридна козметика – синергия между най-доброто от науката и природата.

PREMIUM крем е комплексна противостарееща грижа, вдъхновена от регенеративната медицина. Формула с висока концентрация на хиалуронова киселина и комплекс Premium Cellular (хексапептид FX, терпеноид, екстракти от черни цветя), който подпомага реактивирането на клетъчната регенерация. Съставът е обогатен с 20% подхранващ комплекс, който осигурява максимален комфорт на кожата.

Тази изключителна грижа за кожата действа комплексно върху всички видими признаци на стареене: дълбоки бръчки, отпускане на кожата, загуба на плътност, тъмни петна, разширени пори, неравномерна кожна текстура. 

Серията съдържа три продукта: PREMIUM LA CRÈME VOLUPTUEUSE - Богат крем за суха и много суха кожа, 

 

PREMIUM LA CRÈME VOLUPTUEUSE

Богат крем за суха и много суха кожа

Богата кремообразна текстура, специално формулирана за нуждите на суха и много суха кожа.

LA CRÈME SOYEUSE

Копринен крем за нормална и комбинирана кожа

 

LA CRÈME REGARD ANTI-AGE ABSOLU

Мултикорективен околоочен крем

Създадени през 1975, Лаборатории LIERAC бързо изграждат репутация, благодарение на опита си в изследване на проблемите на кожата и стареенето, ефективността на формулите си и умението да носят удоволствие за сетивата с всеки продукт.

През 1975 година лекар, специалист в естетичната медицина, решава да приложи своя опит в изследването на кожата в полза на всички жени.

LIERAC започва дейност и се превръща в първата френска дермо-козметична марка, специализирана в коригиране на видимите следи от стареене и естетични проблеми на лицето и тялото. Подход, който е особено актуален в общество, в което възрастта и външният вид добиват все по-голямо значение. Марката скоро се налага като международен стандарт във високотехнологичната козметика, комбинирайки удоволствие и ефективност.

Пионер в активната фито-козметика, LIERAC обединява най-ефикасните растителни съставки с високи научни стандарти, за да създаде продукти, които отразяват съвременните ценности на марката: иновация, качество, безопасност, женственост и разбиране.

LIERAC знае, разбира и говори "ЕЗИКА НА ВАШАТА КОЖА". Това отразява експертния опит, който се вижда и чувства, който е с вас всеки ден, за да се погрижи за вашата красота.