В секса, както и в живота, е нужно разнообразие, всички знаем какво се случва в противен случай. Макар и много от нас да си мислят, че скуката в секса не представлява чак такъв голям проблем, специалистите твърдят, че от това се определя голяма степен от живота ни. 


Ние, от Dama.bg сме съгласни с тях. Съветваме те да направиш нещо, за да разнообразите креватните ви занимания! И понеже ние сме съпричастни с теб, ти предлагаме няколко модерни и различни вариации на старите и скучни пози. 
 
На първо място ще ти предложим да промениш така познатата на всички мисионерска поза, но нека към нея прибавим и допълнително триене. Това "триене" спомага за по-голямо удоволствие, както на мъжа, така и на жената. В обичайната поза жената е легнала по гръб. Започнете по старомодния начин, след това вкарай краката си между неговите. После нека да мъжът да наклони тялото си напред, за да може пенисът му да се докосва и трие с клитора ти. 
 
 
Втората поза е вариант, на тази в която жената е отгоре, но вместо да е по гръб или по корем, тя е легнала странично. Ръцете ти нека бъдат отстрани на тялото му, а краката стъпили на пода/леглото. Тази поза позволява повече движение, както и възможността да се наместваш, както и да се нагласяш спрямо точките ти на удоволствие.
 
 
Третото място се полага на до болка познатата кучешка поза, но нека краката ти бъдат около гърба му. Нека направим малко отклонение като кажем, че кучешката поза, за голяма част от мъжете и жените, никога не омръзва, но може би този вариант ще се хареса повече на някои от читателите ни. Няма нищо сложно в изпълнението му. Първото условие за по-хубаво и силно изживяване е той да слезе на пода. Легни по корем на ръба на леглото като краката и задните ти части са извън територията на леглото. Сега сложи краката си около бедрата му. Така осигуряваш по-дълбоко проникване, дори може да се подпреш на лактите си за още по-голямо удоволствие. Като допълнение можеш да стимулираш клитора си с някоя от свободните си ръце.
 
 
Разнообразието винаги е нещо хубаво! Постарай се, ако не искаш да провалиш връзката си. Не оставяй креватните ви забавления да се превърнат в нещо неприятно, като например вадене на зъб. Всичко зависи от теб!