В началото на седмицата стана ясно, че 5-годишният романс между сексапилния модел Ирина Шейк и звездата на "Реал Мадрид" Кристиано Роналдо е в миналото. Това потвърдиха официално най-добрият футболист за изминалата година пред Ройтерс, а също и официални представители на красивата рускиня.

"Потвърждаваме, че Ирина Шейк се раздели с Кристиано Роналдо след 5-годишна връзка. През цялото това време тя бе близка с цялото му семейство. Породилите се слухове, че семейството на Ирина или Роналдо е причина за раздялата им са напълно неверни!", каза ПР-а на Ирина пред американското издание "Us Weekly".

Но каква тогава е причината за разрива на една от най-красивите двойки в света? 

Оказва се, че много от светските журналисти преписват "вината" за това на новия любим на рускинята - 42-годишния актьор Дуейн Джонсън, известен с прякора си Скалата. Познанството между тях е от общите снимки към филма "Херкулес", където Скалата изпълнява главната роля, а Шейк - неговата любима Мегара.

Слуховете се засилиха още повече, когато двамата се появиха заедно на няколко светски събития и дори пресконференция, където бдителни папараци забелязаха неприкритата симпатия от страна на бившата звезда на Световната федерация по кеч към супермодела. Оказва се, че след раздялата си с футболиста, Ирина също вече не прикрива и своите чувства. 

Дали целият този романс е истина, оставяме на времето да покаже...