Как представителите на различните зодии да отбележат настъпването на новата 2015 година, така че празникът да бъде весел и интересен - съветват астролозите.

Новогодишната нощ - време на изненади и вълшебни преобразявания. Даже и най-мрачните хора започват да се усмихват, а скептиците трепетно да си намислят желания и дълбоко в душата си да чакат чудо.

Овен

В новогодишната нощ ви се иска да впечатлите всички със своята щедрост. Добра идея е да подарите нещо ваше, което се е харесало от някой от гостите ви. По този начин със сигурност ще станете герой и ще се окажете в центъра на вниманието. Внимавайте с харчовете, бъдете въздържани в постъпките си - това ще ви спаси от разочарование.

Телец

В новогодишната нощ ви чака скъп подарък. Голяма е вероятността да получите отдавна мечтания такъв. В същото време е възможна неочаквана и
вероятно съдбоносна среща, която ще промени нещо във вас. Ще имате желание да видите свои роднини или приятели. Важно е вашето поведение да не стане причина за свада с близките и да не бъдете прекалено високомерни.

Близнаци

Възможно е в новогодишната нощ да имате желание да се уедините, но не се отказвайте от празненството - ще видите интересни неща. Предстои
ви да изслушате сантиментални откровения, да съчувствате или утешавате. Главното е вашето настроение да не пострада. Активно ще се отдадете на своите кулинарни желания и ще похапнете повечко. Вземете се в ръце. Празникът си е празник, но не бива да преяждате.

Рак

Чака ви интересно запознанство в новогодишната нощ. Голяма е вероятността да се появи човек, който след известно време ще изиграе важна роля в живота ви. Не странете от нови запознанства, бъдете общителни и приветливи. Възможно е среща-чудо. Звездите ви готвят необичаен подарък от страна на много близък човек. Не е изключено това да ви подтикне към личностно развитие.

Лъв

Настроението ви в новогодишната нощ ще бъде не просто хубаво, а великолепно - дълго ще го помните. На вашето позитивно настроение
ще повлияе и някой близък. Възможно е този човек да отгатне тайните ви желания и да извърши чудо, например да ви подари нещо, за което
сте мечтали, но не сте го споделяли. Нощта ще бъде радостна в случай, че не я посрещате с колеги - голяма е вероятността от кавга, която ще развали не само празника, но и вашите взаимоотношения. 

Дева

В новогодишната нощ е възможно да се появат нови планове и желания. Не е изключено разговорът с някой да стане импулс за бъдещето ви. Чака ви интересна беседа на философски, литературни или езотерични теми и това също ще остави следа в душата ви. Възможно е да решите да се отправите към заведение или на разходка на място, нетипично за нова година. Ако приятелите ви подкрепят, вашата авантюра ще се увенчае с успех.

Везни

В новогодишната нощ се въздържайте от авантюри и опасни развлечения. Колкото по-спокойно и умерено протече празника, толкова повече ще избегнете проблемите. Не канете в дома си непознати хора и не злоупотребявайте с алкохола. Очаква ви забележителен празник с приятни изненади и вкусна храна.

Скорпион

Вашето настроение в новогодишната нощ много ще зависи от сутрешното ви събуждане на 31 декември. Ако то се окаже хубаво, то и празникът ще бъде на 100%. Новогодишната нощ може да ви донесе нова любов. Възможно е да ви се случи нещо необичайно, вълшебно събитие, което ще промени съществуването ви или отношението към живота.

Стрелец

Голяма е вероятността да организирате посрещането на 2015 година като се ориентирате към здравословния начин на живот. Не е изключено да решите да се откажете от алкохола, да приготвите само здравословна храна и да си легнете по-рано. Всичко това е забележително, главното е да не пречите на веселието на другите с вас. Подготовката ви и срещата с Новата година ще ви изпълни със сакралност.

Козирог

Чака ви веселие - ще поразите компанията с талант и ще се окажете блестящ събеседник. Посрещането на годината ще ви донесе много положителни емоции и приятни подаръци. Главното е внимателно да разпределите силите и енергията си, за да издържите до сутринта. Не е изключена спонтанна случайна връзка.

Водолей

За вас новогодишната нощ може да се превърне във време на равносметка, това е много нужно, но не забравяйте да се веселите. Не се откъсвайте от
компанията. Най-добре е да направите " кръгла маса" с приятелите и всеки от вас да разкаже за най-значимите си достижения през отиващата си година.
Не трябва да се усамотявате - колкото повече любящи хора има около вас, толкова по-добра ще бъда и новата 2015 година.

Риби

В новогодишната нощ ви чака общуване с хора, които малко познавате. Именно разговорите с тях ще ви донесат най-голямо удоволствие. Възможно е да проявите творчество или да направите кулинарен експеримент. Главното е да не се съмнявате в силите си и всичко ще бъде прекрасно. Очаква ви интересна изненада.