Овен

Научете се на търпение. Погледнете пред себе си и си дайте с колко много време за почивка всъщност разполагате. Приемете, че другите хора не се движат със същата скорост, с която и вие и това е нормално. Дайте им време да ви настигнат и помнете, че забавянето не означава, че не им пука за вас.

Телец

Разберете, че всеки вижда света по различен начин. Научете се да уважавате мнението на всеки, дори да не сте съгласни с него. Опитайте нещо ново, нещо което никога не сте си мислили, че ще направите и помнете, че е нормално да не ви хареса. Новите преживявания могат да ви донесат само ползи и израстване. 

Близнаци

Отделете време, за да пренаредите приоритетите си. Изберете един или два, които са най-важни за вас и започнете да се разделяте с останалите постепенно. Опростете желанията си и животът ви ще стане по-лесен, освен това ще видите, че нещата, които имат най-голямо значение ще се задълбочат и ще ви направят по-силни. Животът не е толкова сложен, колкото сами го правите. 

Рак

Научете се да не обръщате толкова голямо внимание на емоциите на останалите и се фокусирайте върху своите. Сега имате повече отвякога нужда от яснота и мир в живота си, а занимаването с проблемите на останалите определено не ви помага. Истинските приятели ще ви изчакат да оправите своите затруднения. 

Лъв

Укротете бушуващите си мисли и си вземете "ментална" ваканция. Използвайте времето, за да анализирате начините, по които общувате с другите. Помнете, че дори понякога да не влагате много с общуването си с околните, за тях то може да означава много повече. Бъдете отзивчиви винаги, дори и в незначителните ситуации от ежедневието ви, защото никога не знаете какво може да излезе от тях.

Дева

Трябва да се вгледате по-надълбоко в себе си и, за да си дадете сметка колко невероятни сте всъщност. Самоподценяването е като прах върху повърхността на ума ви, след като го избършете ще видите колко яснота и отвореност към света ще придобиете. Тази година е изпълнена с възможности за вас и просто ви трябва малко кураж, за да протегнете ръка към тях и да ги вземете. 

Везни

Истината не е била вашият най-добър приятел в миналото, но е време да се върнете към нея. Лъжите могат да ви изведат напред, но никога няма да знаете дали за добро или лошо. Хубаво е през тази година да откриете моралния си център и да започнете начисто. 

Скорпион

Научете се, че светът не е само чернобял и е необходимо да си дадете сметка, че не всеки ще се съгласи с вашите по-екстремни виждания за живота. Бъдете меки и вежливи винаги, когато това е възможно и ще започнете да виждате, че различните ситуации изискват различни решения. 

Стрелец

Когато имате проблеми, просто поемете дълбоко въздух и не забравяйте, че нищо не е вечно. Вашето нетърпение може само да изостри проблемите и да доведе до недоразумения. Въпреки че околните често може да ви ядосват, не забравяйте, че най-доброто решение винаги е това, което завършва добре и за двете страни, не само за вашата. Успокойте се и взимайте решения, които ще се отразят позитивно на бъдещето ви. 

Козирог

Запретнете ръкави и застанете лице в лице със ситуациите, които намирате за най-неприятни, защото ще откриете, че трудно спечелените победи винаги са най-сладки. Трудните проблеми, особено тези в социална среда, ще бъдат решени като оставите останалите да говорят и ги изслушвате. Ще бъдете изненадани колко напред могат да ви изведат отношенията с хората, които ви заобикалят. 

Водолей

Научете се да вярвате на хората около вас. Преди сте били наранявани от различни връзки с близки хора, но няма по-добър начин да се излекувате от това да се изправите отново на крака. Не забравяйте, че всички хора са различни и заложете на тези, които са доказали своята лоялност към вас. 

Риби

Отстъпете крачка назад и си дайте сметка колко свързани сте всъщност с останалите. Взаимоотношенията ви няма да пострадат, ако спрете да влагате толкова много усилия, за да ги поддържате, защото понякога свръхусилията са тези, които създават проблемите. Не е необходимо непрекъснато да бъдете в центъра на събитията.