14.08. петък е денят на Новолунието, което ще настъпи в 17.54 часа. Този ден е доста объркващ за повечето от нас и поради тази причина е важно да се пазим от лъжи и заблуди. През деня съществува риск да бъдем едностранчиви в преценките си и да не премисляме нещата от всички възможни ъгли и заради това да допуснем грешка.

Най-силно ще усетят действието на Новолунието Лъвовете, Скорпионите, Водолеите и Телците, както и хората, които имат лични планети в тези знаци. На тях им се препоръчва да са изключително внимателни и е добре да отложат наистина важните неща за следващите дни и да не предприемат рискови стъпки.

Стрелците и Овните е добре да не прекаляват с авантюризма и прибързаните действия, които ще им щукват изневиделица, но които не е изключено да ги вкарат в беля. Ако имат занимания със силови спортове е добре да са внимателни и умерени понеже не е изключено да разтегнат някой мускул.

При Девите и Рибите Новолунието не е изключено да се прояви като силно привличане към някого в обкръжението, което много да ги разсейва и да кара мисълта им да се рее в посока към обекта, а не към ежедневните дела.

Козирозите може да се фиксират прекалено в решаването на нещо според тях спешно и неотложно и да прибързат в действията си в тази насока. Заради прибързани решения може да изтърват по-добри възможности, които ще им изникнат в следващите дни.

Везните и Близнаците е вероятно да бъдат подведени от приятел или познат, от когото да решат да търсят съвет или помощ, но в последствие да останат подведени и разочаровани.

При Раците и Скорпионите недоразуменията ще са във връзка с пари и работа. Не са изключени трудности в тази насока и поради тази причина е добре да не се оставят да бъдат въвличани в парични сделки или спекулации, както и в никакъв случай да не стартират или прекратяват професионални партньорства през деня.