Коледните празници наближават, затова е време да помислим за празничния си макиаж, който ще ни помогне да се откроим в тълпата. Dama.bg подготви за вас няколко идеи за очарователен коледен грим.

Метален блясък за очите


През този сезон металните цветове са изключително актуални. Дръзкият метален поглед ще ви помогне да привлечете погледите, а и да сте в крак с тенденциите. Лилавото е фаворит в лагера на Gucci. Ако ви е прекалено смело, изберете бронз. Комбинирайте с опушен грим. Злато, сребро, мед - всичко ви е позволено за Коледа. Така или иначе, малко повече блясък няма да е излишен.

Черна очна линия


Очната линия се завърна с пълна сила и е необходимият завършек на всеки грим. Есенните модни писти ни сюрпризираха със смели котешки очи, като някои стилове са толкова драматични, че ще ви пренесат в 60-те години. Може да опитате с дебели линии и извивки на горните и долните клепачи или пък Омбре ефект с добавяне на сянка.

Бляскави частици за горните клепачи и миглите


Празничният грим може да бъде по-смел. Предлагаме ви да освежите визията си с бляскави частици за горните клепачи. Те имат изтънчен вид и създават настроение. Изберете цветове, които подхождат на грима ви като цяло.

Матови устни


На почит са матовите устни, които съблазняват с тъмни ягодови нюанси. Изберете смели, драматични цветове, богати нюанси като коняк и шоколад. Има нещо много изискано и класическо в матовото червило.