Джеф Рам идва в България на 29 септември, за да сподели неговите възгледиза маркетинга, които безспорно ще ви откроят от конкуренцията!

Джеф Рам е автор на бестселърите ‘Celebrity Service’ и ‘OMG Marketing’. Той има невероятното качество да забелязва детайли в маркетинга, които другите лесно пропускат. Базирани на стотици наблюдения, идеи, снимки, видео клипове и истории от цял свят, всички презентации на Джеф са персонализирани за конкретната публика, за да се гарантира траен ефект и да се дадат максимално много теми за размисъл на всеки присъстващ!

Джеф е създател на маркетингови идеи, които са се превърнали в легенда! Негови клиенти са Honda, TATA, Toyota, SAGE, Tiger Brands, Goldwell and Chrysler. Той е най-младият президент на President of the Professional Speaking Association UK и член на световната Global Speakers Federation.

Ето и част от програмата на обучението му в София тази есен:

●      Едни от най-великите маркетингови идеи от цял свят, които гарантират невероятни резултати и голяма публичност.

●      Стратегията „120 секунди“, която ще промени из основи методът, по който генерирате нови и вълнуващи начини за промотиране на Вашия бизнес!

●      Идеи, за които конкуренцията ще ви намрази! Излезте с едни гърди напред – сега!

Мислите си, че услугите, които предлагате са страхотни? Помислете пак! Една простичка философия ще запълни пропуските, които дори не осъзнавате, че съществуват!

Запазете вашите места за семинара тук.