Коледа без сняг е наистина тъжна картинка, но Коледа без коледни филми си е направо бедствие. Ето защо ние от екипа на Dama.bg сме ви приготвили списък с още6 коледни филма, които трябва да гледате по празниците. Ето ги и тях:
 
 
Договор за дядо Коледа/The Santa Claus
Какво, ако утре се събудиш и разбереш, че вече си дядо Коледа? Без въпроси и оправдания, само една дълга бяла брада. Отговорът, както и последвалите приключения, вижте в трите части на филма “Договор за дядо Коледа”. 

Елф/Elf
Преди осемнадесет години, по погрешка малко бебе попада в чувала с подаръци на дядо Коледа, докато той посещава хорските къщи по света, оставяйки на всеки заслуженото. Бебето е отгледано от елфите на Северния полюс, но когато пораства, вижда, че се различава от тях и започва да търси истинското си семейство в големия град, който никак не му е познат…

Весела Коледа/Joyeux Noel
Историята на филма е на базата на истинско събитие от Първата Световна война. В навечерието на Коледа, заедно с белия сняг, идват и подаръци от дома, но не върху това се фокусира режисьорът на “Joyeux Noel”, а върху причината накарала вражеските лагери да стиснат ръце и да си пожелаят “Весела Коледа”.

Коледата невъзможна/Jingle All The Way
На връх Коледа, разсеяният Шварценегер, в ролята на баща, се опитва да намери за сина си идеалната играчка. Какво всъщност намира той, гледайте и ще разберете.

Коледна ваканция/Christmas vacation
Какво е един списък с филми, без комедия в него? Ето го и нашето предложение. Представете си една подготовка за празника, включваща хиляди лампички и гърмяща печена пуйка. Как ви се струва?

Гремлини/Gremlins
Омръзнали ли са ви филмите, в които дядо Коледа е главният герой? Тогава това е подходящият филм за вас. Момче получава мистериозен подарък за Коледа – животно, непознато до сега, не прилича на куче, нито котка, но е по-сладко и от двете взети заедно. За да го запази, младежът трябва да изпълни три прости правила: да не го мокри, да не го излага на слънчева светлина и да не го храни след полунощ. Правилата не се спазват и всичко излиза извън контрол…