От дръзката младост до емоциите, с които любовта залива средната възраст, насладете се на филми, които ще ви отпуснат и ще ви накарат да мечтаете, или тихо да благодарите за романса, който вече сте преживели. А ако 9-те филма, които ще ви предложим не са ви достатъчни, то вижте още 9 тук.

”Гордост и предразсъдъци”
Петте сестри Бенет са гордост за майка си, чиято единствена цел е да намери съпрузи за красивите си дъщери. Но една от тях, Елизабет не желае да се примири с посредствения живот, който бракът ще й предложи. В съседно имение се настаняват група богаташи за да прекарат там лятото. Дали това е една чудесна възможност за госпожа Бенет да намери съпрузи за дъщерите си или пък не?



”Последната песен”
Рони е момиче, което все още преживява развода на родителите си. Майка й я принуждава да прекара лятото с баща си в малкото морско село, в което той живее. Идеята никак не й харесва, но няма друг избор. С какво я среща морето, ще разберете, щом гледате филма.



”Двадесет и седем рокли”
Джейн е била шаферка 27 пъти, но никога не е била булка. Тя планира сватбата си от дете и най-лошият ден настъпва, когато сестра й решава да направи своя специален ден по плановете на Джейн. Ще облече ли Джейн своята 28-ма рокля?



”Как да разкараш гаджето за 10 дни”
Анди е журналистка, която пише рубрика „Как да”. Щом поредната задача със заглавие „Как да разкараш гаджето за 10 дни” се озовава в ръцете й, тя решава да промени правилата.



”Хубава жена”
На много от вас сюжетът вече е известен, защото сте гледали този филм стотици пъти, ако пък не сте, то ще ви уверим, че ще ви остави без дъх: власт, страст, пари и една хубава жена.



”Предложението”
Маргарет е жена с власт, отдала се на своя бизнес. Заради проблеми с визата си, канадката е на прага да бъде депортирана, освен ако не се омъжи. Ще надене ли Маргарет брачната халка и какво ще й коства това, вижте във филма.



”Писма до Жулиета”
Софи прекарва лятото в Италия заедно със своя любим Виктор. Една сутрин тя получава писмо, адресирано до Жулиета. Писмото е изпратено от жена, която търси мъж на име Лоренцо, с който е прекарала чудесно лято в Италия преди много години. Софи предприема пътуване из Тоскана за да намери любовта на непознатата жена.



”Просто секс”
Ема и Адам са добри приятели, които едва не съсипват приятелството си със секс. Настоящите събития ги карат да вземат решението да бъдат интимни приятели, но без чувства и обвързване.



”Сексът и градът – филмът 1,2”
Всеки човек на земята е запознат с високите обувки на Кари Брадшоу и нейните три приятелки от Ню Йорк, вижте развръзката на всички сезони, които сме гледали до сега в игралния филм „Сексът и градът”.